Тіна Кароль захопила інтимним кліпом на нову пісню

Голос країни
Тіна Кароль спокушає інтимним кліпом на пісню Сила высоты

Ви не зможете нічого робити, окрім як переглядати це відео.

Поділитися:

Учора, 6 грудня, співачка презентувала кліп на нову пісню Сила высоты. Музику й слова композиції написав Єгор Солодовников, автор хіта Кароль «Сдаться ты всегда успееш».

У відео співачка постає у спокусливому вбранні та повністю оголеною.

«Цей кліп — еталонне відображення краси жінки. Тіна надихає знімати такі чуттєві, художні, тонкі за змістом роботи. Її сексуальність делікатна, її магнетизм у деталях. Я хотів показати в цьому кліпі ясну, красиву, щиру картину, як би це зробив будь-який художник. Для багатьох у мистецтві Тіна Кароль є музою, і для мене зокрема», — пояснив режисер роботи Хіндрек Маасік.

«Тіна Кароль — справді унікальний Артист, — вважає Єгор Солодовников. — Я захоплений, наскільки глибоко вона відчуває, розуміє і керує всіма енергіями і процесами. Цей дар, цей смак і відрізняє артиста від Великого Артиста! Для мене велика честь і подарунок долі доторкнутися до музики разом з Тіною. Вона наповнила цю пісню собою, вдихнула в неї сильне, свіже, потужне і відкрите життя!».

«Я щаслива знову об'єднати навколо себе найкращих і створити нове життя, — говорить Тіна Кароль. Пісні для мене — це мої життя. «Сила висоти» — це пісня про відданість жінки своєму чоловікові, яка покірно оберігає його».

Прихильники співачки приємно вражені її новою роботою, про що пишуть у коментарях до відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль вразила відвертим образом на M1 Music Awards 2018

Новини по темі