Тренер "Голосу країни-13" Артем Пивоваров зупинив свій концерт через сльози юного шанувальника

Голос країни
Артем Пивоваров зупинив концерт через сльози юного шанувальника: відео

Хлопець нещодавно втратив близьку людину, для якої пісня "Говори" Артема Пивоварова була улюбленою.

Поділитися:

Тренер "Голосу країни-13", який виходить щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна", Артем Пивоваров зупинив свій концерт, аби підтримати юного шанувальника, який розплакався через втрату близької людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DOROFEEVA та Артем Пивоваров вперше наживо заспівали свій хіт "Думи": чуттєве виконання на сцені "Голосу країни-13" разом з учасницею-бандуристкою

Хлопчика розчулилася композиція "Говори", адже це була улюблена пісня його близької людини. Пивоваров присів біля нього, обійняв та звернувся зі словами підтримки: 

"Найголовніше, що ця людина, про яку ти памʼятаєш, залишила найгарніші думки про себе. Це важливо. Якщо ти згадуєш її сьогодні, якщо ти плачеш на честь цієї людини, скоріш за все, вона була особливою і робила особливі речі в своєму житті".

Артист відзначив силу і мужність хлопчика та додав, що розуміє його почуття:

"Говорять, що чоловіки не плачуть. Та це не правда! Твоя мужність і сила в тому, що ти можеш проявляти свої емоції. Попереду в твоєму житті буде багато моментів, коли ти будеш розчаровуватись в людях, можливо, в своїх думках також. Але ці речі роблять нас сильнішими".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я шукаю шалених, зухвалих та сміливих учасників, яким є чим поділитись із цим світом", — тренер 13 сезону "Голосу країни" Артем Пивоваров (ексклюзив)

Артем Пивоваров

Дивіться європейський сезон "Голосу країни-13" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу і талант по всьому світу. «Голос країни-13» об’єднує українців з усіх куточків світу на знімальному майданчику у Польщі. Цього разу легендарні червоні крісла проєкту посіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA

Стежте за "Голосом країни" у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Дивіться повні випуски "Голосу країни-13" на сайті 1+1.

Новини по темі