Тренер «Голосу країни» Святослав Вакарчук показав, як співав різдвяних пісень з перехожими у Львові (відео)

Голос країни
Тренер Голосу країни Святослав Вакарчук приєднався до колядників у Львові
Instagram/sviatoslav.vakarchuk

Тренер «Голосу країни-12» Святослав Вакарчук приєднався до колядників у Львові.

Поділитися:

Лідер гурту «Океан Ельзи», рок-легенда та тренер «Голосу країни-12» Святослав Вакарчук різдвяні вихідні провів у рідному Львові. Співак поділився у своєму Instagram відео, на якому натхненно співає колядки з перехожими. Відео Вакарчук підписав словами:

«Той момент, коли з глядача раптом стаєш виконавцем».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різдво у Львові: тренер "Голосу країни" Святослав Вакарчук опублікував фото з родиною

Виявилося, що Святослав Вакарчук приєднався до АРТ-вертепу, який створили львів’яни різних професій з благодійною метою. Всі наколядовані гроші вони передадуть на лікування тяжко хворих дітей. Святослав Вакарчук приїхав на Різдво до Львова і, гуляючи вулицями рідного міста, натрапив на вертеп. Тренер «Голосу країни» радо долучився до колядників: співав традиційних різдвяних пісень і робив селфі на згадку.

Під час своєї різдвяної відпустки тренер «Голосу країни» показав рідні місця у Львові, а також виставив у мережу рідкісне фото з мамою та братом Олегом, з якими святкував Різдво.

Вакарчук з родиноюФОТО: Instagram/sviatoslav.vakarchuk

Нагадаємо, стало відомо, що прем’єра «Голосу країни-12» відбудеться вже 23 січня о 21:00 на каналі 1+1. До оновленого складу тренерів увійшли топові українські зірки: Святослав Вакарчук, Оля Полякова, Потап та DOROFEEVA. У студії «Сніданку з 1+1» Святослав Вакарчук розповів, чого чекати глядачам від нового сезону головного вокального шоу країни:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це було щемливе почуття»: Святослав Вакарчук розповів про повернення на «Голос країни» та новорічні плани

Дивіться, як чуттєво та самобутньо тренери і учасники «Голосу країни» заспівали пісенний символ Різдва «Щедрик»:

Новини по темі