Тренери Голосу країни заспівали зі своїми підопічними (відео)

Голос країни
Тренери Голосу країни-9 заспівали з учасниками своїх команд (відео)

Dan Balan у вогні, інопланетна Тіна Кароль, запальний MONATIK і енергійний Потап.

Поділитися:

Минулої неділі відбувся півфінал Голосу країни-9, під час якого зіркові тренери шоу заспівали зі учасниками своїх команд.

Так, Dan Balan виконав свій хіт Hold on Love разом із Haitham Mohammed Rafi та Оксаною Мухою. Під час їхнього виступу сцена перетворилася на вогняний подіум.

«Для цього номеру ми виготовили технічно досить складну вогняну конструкцію. Композиція також доповнилась стійкою з мікрофоном, що палала. У нас вийшло щось схоже на магічний трикутник, який поєднує в собі трьох вокалістів. Коли Dan побачив це, йому настільки сподобалося, що він одразу почав думати, як обіграти це під час свого виступу», — розповіли режисери-постановники шоу Наталя Лисенкова та Наталя Ровенська.

MONATIK заміксував свій хіт «То, от чего без ума» і всесвітньо відому пісню Bruno Mars Uptown Funk. Разом із Вікторією Олійник і Андрієм Карповим артист надихнув на танці своїх колег по червоних кріслах.

Потап, Вікторія Ягич і Карина Арсентьєва влаштували на сцені Голосу країни весілля. Новоспечене тріо виконало пісню Найкращий день, що стала саундтреком до українського фільму Скажене весілля.

Спеціально для виступу зі своїми підопічними Девідом Аксельродом і Андрієм Хайатом Тіна Кароль змінила свій імідж. Як це було, дивіться у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Хайат представив самобутню версію хіта гурту KAZKA Плакала (відео)

Нагадаємо, що 21 квітня відбудеться фінал Голосу країни-9. Не пропустіть!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто пройшов у фінал Голосу країни-9

Новини по темі