Тренерка "Голосу країни-13" Юлія Саніна презентувала кліп-присвяту незламним енергетикам

Голос країни
The Hardkiss випустили кліп-присвяту незламним енергетикам: відео

Гурт The Hardkiss випустили кліп на пісню "00:00", яку присвятили незламним українським енергетикам.

Поділитися:

Як повідомила тренерка "Голосу країни-13" та солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна, вони екранізували пісню "00:00", яку присвятили незламним українським енергетикам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-13”: всі виступи першої частини "кросбатлів" (відео)

Минулого року, 10 жовтня, напередодні опалювального сезону, росія почала здійснювати масовані ракетні атаки по енергетичних об’єктах критичної інфраструктури України. За статистикою Міністерства енергетики України та компанії ДТЕК, за 19 місяців повномасштабної війни під час виконання своїх професійних обов’язків загинуло 367 енергетиків, 940 людей зазнали поранень. З початком нового опалювального сезону, розуміючи виклики та небезпеку, з якими доводиться стикатися енергетикам, гурт The Hardkiss вирішив випустити кліп, яким хоче подякувати енергетикам за роботу.

«00:00» — одна з найулюбленіших наших пісень з альбому The HARDKISS «Залізна ластівка». Вона досі не була екранізована, але ми так давно мріяли про це. Коли нам поступила пропозиція підібрати музику до відеороботи, ми зрозуміли, що ця пісня ідеально підходить. І за настроєм, і за змістом. Це історія переживання за рідну людину,  котра знаходиться в небезпеці, ризикує своїм життям, — розповідаю Юлія Саніна. — Переживання за рідних та близьких зараз стали невід’ємною частиною наших днів. Пісня разом із відеорядом — це присвята людям, які, незважаючи ні на що, продовжують працювати, продовжують жити заради інших людей. Як би складно не було, нам доведеться говорити на ці теми. Говорити з людьми про їхні втрати, психологічно підтримувати, разом шукати мотивацію жити далі».

 

Дивіться європейський сезон "Голосу країни-13" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Дивіться повний випуск останнього ефіру "Голосу країни" за посиланням.

Новини по темі