Вражаючі номери від суперфіналістів, які ми ніколи не забудемо (відео)

Голос країни
Найкращі  номери від суперфіналістів Голосу країни-9 - відео
1plus1.ua

Справжній дощ, жива картина та неймовірно потужні голоси – це варто побачити!

Поділитися:

21 квітня на телеканалі 1+1 відбувся грандіозний суперфінал вокального шоу Голос країни-9. На сцені співочого проекту відбувалося неймовірне шоу, яке вражало своєю масштабністю.

Пропонуємо вам переглянути яскраві номери, якими учасники вражали глядачів у суперфіналі.

Оксана Муха, яку назвали «реінкарнацією Квітки Цісик», заспівала легендарну пісню Володимира Івасюка Я піду в далекі гори. Під час цього номеру можна побачити, як оживає картина.

Вікторія Олійник сколихнула зал запальним міксом з трьох хітів: Digitalization, Show me your Love, Hold on Love. Нагадаємо, дівчина пройшла свій шлях на проекті з важкою травмою ноги. Вікторія зізналася, що це було дуже складно, але не зламало її, а навпаки – дало поштовх рухатися далі.

«Помідорна принцеса» Карина Арсентьєва вкотре захопила глядачів своїм голосом. Дівчина потрапила до фіналу завдяки пісням Вітні Х'юстон. У суперфіналі талановита вокалістка заспівала пісню не менш легендарної співачки – Софії Ротару. Цей номер здатен зачарувати кожного.

Самородок Андрій Хайат обрав пісню українського гурту ВВ. Хлопець під час усіх ефірів Голосу країни розповідав глядачам про свою місію на проекті – нести українську пісню у маси. Під час цього номеру Андрій співав під справжнім проливним дощем. Це варто побачити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Хайат представив самобутню версію хіта гурту KAZKA Плакала (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість неймовірних виступів Оксани Мухи, які зробили її Голосом країни

Новини по темі