Шість неймовірних виступів Оксани Мухи, які зробили її Голосом країни

Голос країни
Виступи Оксани Мухи на проекті Голос країни - відео
1plus1.ua

Цієї неділі, 21 квітня, перемогу у Голосі країни-9 здобула співачка з команди Дана Балана Оксана Муха. 

Поділитися:

Вчора країна побачила грандіозний суперфінал вокального шоу Голос країни-9. За перемогу у проекті боролися чотири надпотужні суперфіналісти - Вікторія Олійник, Андрій Хайат, Оксана Муха та Карина Арсентьєва. Після запеклих вокальних змагань, перемогу у Голосі країни-9 здобула Оксана Муха. 

Пропонуємо вам згадати шлях виконавиці до омріяної перемоги.

Для сліпих прослуховувань Оксана Муха обрала пісню свого кумира Квітки Цісик — Де ти тепер. Цікаво, що обидві артистки мають не лише дуже схожі голоси, а й багато спільного в житті. Обидві скрипальки, мають сестер-піаністок і обидві мають синів. Співпадають навіть комплекція та розмір ноги!

З дитинства Оксана захоплюється творчістю співачки, а народна артистка України Ніна Матвієнко назвала її «реінкарнацією Квітки Цісик». Відтоді Оксана вбачає свою місію в тому, щоб прославляти її пісні та доносити їх до якомога більшої кількості слухачів.

Своїм виступом учасниці вдалося розвернути крісла двох тренерів — Потапа і Dan Balan.

На етапі боїв разом з Оксаною Мухою співав Михайло Дімов. Вони виконали пісню В темну нічку, але тренер учасників Dan Balan вирішив дати шанс саме Оксані.    

Втретє на Голосі країни-9 Оксана Муха виступала з композицією Шуміла ліщина та захопила грою на скрипці. У черговий раз талановите виконання української пісні відкрило їй шлях далі.    

У першому прямому ефірі Оксана Муха постала у новому для себе образі. Для чвертьфіналу співачка обрала українську пісню Ворожка.

У півфіналі Голосу країни-9  підопічна Dan Balan вийшла із піснею Два кольори. Дівчина виступила у пам'ять про легендарну Квітку Цісик.

Дійшовши до суперфіналу талановита співачка, яку вже назвали «реінкарнацією Квітки Цісик», виконала чуттєву пісню Я піду в далекі гори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксана Муха: Я відчула зі своїм тренером дивний зв'язок

Новини по темі