Учасниця Голосу країни представить Україну на Євробаченні-2019

Голос країни
MARUV представить Україну на Євробаченні 2019

Співачка MARUV вирушить підкорювати Європу на пісенному конкурсі.

Поділитися:

Сьогодні, 23 лютого, відбувся фінал Нацвідбору на Євробачення. Перемогу в конкурсі здобула учасниця Голосу країни Ганна Корсун, яка виступає під сценічним ім'ям MARUV. У травні вона з піснею Siren Song представить Україну на сцені міжнародного пісенного конкурсу, що пройде в Тель-Авіві.

Виступ співачки у півфіналі Національного відбору вже зібрав майже 2 млн переглядів на YouTube. 

Цікаво, що на Євробаченні-2019 MARUV позмагається зі своїм тренером у Голосі країни Сергієм Лазарєвим, який цього року представить на конкурсі Росію. До слова, співак спробує вибороти перемогу вдруге. Вперше участь у Євробаченні він взяв 2016 року, посівши 3 сходинку. Перше місце тоді здобула тренер Голосу країни Джамала.

Факти про MARUV:

  • Народилася в Павлограді 15 лютого 1992 року.
  • Закінчила факультет Автоматики та приладобудування Харківського політехнічного інституту. Отримала дипломи за двома спеціальностями: «радіофізика і електроніка» і «фахівець у сфері інтелектуальної власності».
  • Свого часу створила гурт The Pringlez.
  • MARUV викликає обговорення не лише своїми треками, що стають хітами, а й епатажними образами і відвертими виступами. Зі слів артистки, сценічні костюми відповідають її характеру.
  • Особливу популярність співачці приніс сингл Drunk Groove.

Слухати пісню MARUV Siren Song:

Новини по темі