Учасниця команди Артема Пивоварова відмовилась від пропозиції тренера на «Голосі країни-13»

Голос країни
Голос країни-13: учасниця команди Артема Пивоварова відмовилась від пропозиції тренера

Чому учасниця відмовилась від пропозиції тренера на "Голосі країни"?

Поділитися:

Цієї неділі, 8 жовтня, з 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" — шостий епізод європейського сезону "Голос країни-13". У "вокальних батлах" змагаються учасники команд DOROFEEVA та Артема Пивоварова. Новий сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. На сцену вийшли бандуристка і блогерка Вікторія Деркач з Миргорода та диригент архієрейського хору Вероніка Мартинюк з Івано-Франківська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-13": за кого з команди Артема Пивоварова ви вболіваєте (опитування)

"Це - родзинки моєї команди. Для мене важливо було їх поєднати", - зазначив Артем Пивоваров. 

Тренер обрав для учасниць дві півні - "Ой на горі" у власній інтерпретації та "Стожари" Назарія Яремчука. Дуже непросте завдання стояло перед дівчатами - mash-up легендарної пісні та сучасного хіта, але вони змогли з ним впоратися. Виступ учасниць вразив усіх.

Голос країни 1+1

"Для мене зробила неймовірний стрибок Вікторія. Я приємно вражена", - зазначила DOROFEEVA.

Юлія Саніна зізналась, що їй було цікаво спостерігати за тим, як інструменталістка зможе виступити без свого інструменту:

"Ми побачили, що Вікторія сміливо та красиво заспівала. Енергетично Вероніка була сильнішою, але в плані вокалу - Вікторія".

Радниця Артема Пивоварова - співачка KOLA відзначила унікальні рухи Вікторії та енергію Вероніки. Артем Пивоваров вирішив надати шанс обом дівчатам та запропонував їм разом пройти в наступний етап, але дуетом. Вероніка погодилась на дует заради того, щоб піти далі. Але Вікторія мала іншу думку:

"Так вже склалось, що на цьому проєкті я намагаюсь відстояти все, що я думаю, і я, на жаль, не згодна...".

Артем Пивоваров запропонував дівчатам участь у його проєкті "Твої Вірші, Мої Ноти", і попрощався з обома дівчатами.

Дивіться виступ дівчат:

Де дивитись "Голос країни-13":

  • Прямий ефір щонеділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ” та Megogo (на території України. На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ”).
  • Повні  випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ - на території України, а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” окремі виступи учасників можна буде подивитися по всьому світові.

Нагадаємо, під час зйомок “сліпих прослуховувань” на сцену “Голосу країни-13” вийшло 60 різножанрових вокалістів, які під час кожного виступу дивували тренерів Юлію Саніну, Артема Пивоварова, Івана Клименка та DOROFEEVA, а також глядацьку залу потужними голосами. 13 сезон музичного проєкту “Голос країни” було реалізовано спільно з Telewizja Polska (TVP). За новими правилами, команди тренерів цього року складатимуться із 10 співаків, які стануть справжніми амбасадорами української музики у Європі.

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Новини по темі