Учасник "Голосу країни-13" Роман Панченко розповів про участь в проєкті та улюблений музичний жанр (відео)

Голос країни
Роман Панченко: про участь в "Голосі країни-13" та улюблений музичний жанр

Учасник "Голосу країни-13" Роман Панченко, який потрапив до команди DOROFEEVA, поділився цікавими подробицями про себе.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться показ четвертого, останнього епізоду першого етапу європейського сезону "Голосу країни-13". Позаду вже три епізоди "сліпих прослуховувань", під час яких тренери зробили свій вибір. Учасник команди DOROFEEVA Роман Панченко ексклюзивно для соцмереж "Голосу країни" розповів про участь в проєкті, улюблений пісенний жанр та гру на музичних інструментах.

ЧИТАТЙЕ ТАКОЖ: Артистка зразково-показового оркестру ЗСУ та українка, яка перемогла у конкурсі “Королева Польщі”: стало відомо, хто запалюватиме сцену “Голосу країни-13” недільного вечора

poll_content_889

27-річний Роман Панченко родом з міста Чернігів. Останні 5 років проживає у Варшаві. Роман — вуличний музикант. Рік тому грав на вулиці, коли до нього підійшов Кріс Мартін, лідера гурту Coldplay і запросив виступити на стадіоні з українською піснею. Після того концерту Роман вирішив писати власні пісні, співати та надихати людей. Під час "сліпих прослуховувань" Роман виконав композицію Sky full of stars гурту Coldplay. До хлопця розвернулись DOROFEEVA, Іван Клименко та Артем Пивоваров. Роман обрав команду DOROFEEVA.

Що надихнуло на участь у "Голосі країни"?

"Моя творчість, моя робота, те, чим я займаюся — моя музика".

Що означає бути артистом на сцені "Голосу країни"?

"Це велика відповідальність і можливість сказати трохи гучніше, ніж не на "Голосі країни", — з усмішкою каже Роман.

Роман Панченко

Улюблений жанр музики

"Складно сказати. Це будь-який жанр, куди долучена електронна музика".

Про музичні інструменти

"Я вмію грати на гітарі, ударних, клавішах тощо. Вважаю, це дуже корисні навички, які можуть допомогти в житті".

Де дивитись "Голос країни-13":

►Прямий ефір із 3 вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ” та на інших ОТТ-платформах (на території України. На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ”).

►Повні  випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ - на території України, а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” епізоди можна буде подивитися по всьому світові. ·         

Нагадаємо, під час зйомок “сліпих прослуховувань” на сцену “Голосу країни-13” вийшло 60 різножанрових вокалістів, які під час кожного виступу дивували тренерів Юлію Саніну, Артема Пивоварова, Івана Клименка та DOROFEEVA, а також глядацьку залу потужними голосами. 13 сезон музичного проєкту “Голос країни” було реалізовано спільно з Telewizja Polska (TVP). За новими правилами, команди тренерів цього року складатимуться із 10 співаків, які стануть справжніми амбасадорами української музики у Європі.

«Голос країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram
YouTube

Переглянути минулий випуск "Голосу країни-13" можна на сайті 1+1: 

Новини по темі