"Україна повинна бути цілісною: з Кримом, Донецьком та Луганськом", — учасниця "Голосу країни-12" Наталія Бурик про війну та несподівану появу Go_A

Голос країни
Учасниця "Голосу країни-12" Наталія Бурик про війну та несподівану появу Go_A (відео)

Як учасниця Наталія Бурик виступила на "Голосі країни-12" та чим допомагає під час війни?

Поділитися:

Повернення "Голосу країни-12" після перерви, яку спричинило повномасштабне вторгнення росії в Україну, стало однією з найочікуваніших подій для глядачів. За останні 7 місяців життя кожного учасника, як і всіх українців, докорінно змінилося. Під час ефіру одна з виконавиць "сліпих прослуховувань", Наталія Бурик, розповіла свою історію війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грандіозна прем’єра “Голосу країни” на телеканалі ТЕТ: Потап розповів, хто з учасниць його команди невдовзі стане матір’ю

Наталія родом з міста Лебедин, Сумської області, а працює педагогом з вокалу в Києві. Звісно, вона не могла стояти осторонь, коли її рідну країну атакували. Разом з іншими учасниками вокального проєкту вона долучилася до флешмобу "Музична оборона", аби підбадьорювати та надихати людей на перемогу.

"Дуже важко скласти все життя в один рюкзак. Взагалі не вкладається в голові, як в XXI столітті може бути війна. На другий день війни 1+1 та "Голос країни" запустили флешмоб "Музична оборона". Я не змогла стояти осторонь, бо мені хотілося кричати про те, що відбувається. Я продовжую складати пісні та об'єднувати людей за допомогою музики. Я дуже люблю свою Україну і хочу, щоб вона була такою, як раніше. Вона повинна бути цілісною: з Кримом, Донецьком та Луганськом. Україна має бути в нашому серці, на карті, на глобусі, всюди!" — вважає Наталія.

Наталія Бурик на "Голосі країни-12"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісня Go_A "Шум" потрапила до трійки найпопулярніших пісень в історії Євробачення і прозвучить на сцені "Голосу країни"

Вражала глядачів Наталія Бурик грою на фортепіано та кавером популярної композиції SHUM українського гурту Go_A. Своїм оригінальним виконанням вона розвернула два крісла тренерів — Олі Полякової та Потапа. Сюрпризом вечора стала поява на сцені солістки Go_A Катерини Павленко, яка разом з учасницею заспівала SHUM. Катерина порадила Наталії слухати своє серце, і Наталія обрала своїм наставником Потапа.

Наталія Бурик та Катерина Павленко

В ексклюзивному коментарі сайту 1+1 Наталія Бурик зізналася, як наважилася змінити пісню, що звучала на "Євробаченні-2021", та які емоції відчувала від виступу з солісткою Go_A.

"Я почула цю пісню і вирішила її фатально переробити, змінити музику. Мені хотілося рокрити її з іншої сторони. Вона дуже сильна вокально і Go_A її дуже круто виконує. Ця пісня крута і мені хотілося з нею попрацювати. А побачити Катерину і заспівати з нею... Для мене це було дуже неочікувано. Я кайфувала від цього виступу", — поділилася враженнями учасниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створюють пісні про затонулий крейсер «Масква» та збирають мільйони переглядів: як учасники «Голосу країни-12» набувають популярності у соцмережах

Дівчина не приховує, що хотіла розвернути всі чотири крісла, але вдячна, що привернула увагу двох тренерів. 

Дивіться виступ Наталії Бурик на "сліпих прослуховуваннях": 

 

 

Новини по темі