Юрій Ткач: «На Голосі країни у мене дуже серйозні наміри»

Голос країни

Чиє крісло прагне розвернути відомий комік.

Поділитися:

Цієї неділі, 18 лютого, о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать четвертий випуск вокального проекту Голос країни-8, зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, , яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіанджа показала, якою була у дитинстві

У новій програмі «сліпих прослуховувань» Потап і Тіна Кароль зустрінуться зі своїми підопічними з минулих сезонів проекту. Так, на головну вокальну сцену країни вийде учасник дуету А17, наставником якого у шостому сезоні була Тіна Кароль, Олександр Чекмарьов з Одеси, а також вокаліст команди Потапа у Голосі.Діти-2 18-річний Василь Демчук з міста Глеваха. Крім того, до команди Потапа вже потрапив підопічний Тіни у Голосі.Діти-2 Микита Трондін. Чи впізнають тренери своїх підопічних цього разу, глядачі дізнаються зовсім скоро.

Також недільного вечора свої сили на Голосі країни спробують 31-річний дизайнер рюкзаків Микола Серезитінов із Києва і 32-річний київський прокурор Наталя Білоусова.

Зірковим вокалістом четвертого випуску стане учасник Танців з зірками Юрій Ткач. Цікаво, що Юрій розповів, що кожної неділі дивиться «Голос країни» зі своєю родиною, а також зізнався, до кого з тренерів мріє потрапити.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Юрій Ткач прокоментував свою участь у Голосі країни-8

«До того, як потрапити у Голос країни, мені довелось танцювати 2,5 місяці на паркеті Танців з зірками. Насправді я хочу показати людям, що бажання і велика праця – запорука успіху. Все в житті можливо, головне – вірити у себе. На сцені Голосу країни у мене дуже серйозні наміри – я прийшов реально співати. Сподіваюсь, розвернути крісло мого друга з Танців з зірками Сергія Бабкіна. Але до кого піти в команду буду вирішувати на сцені», – сказав Юрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Талановитий фінансист із Голосу країни зізнався, чим його «зачепила» Тіна Кароль

Чи впізнають зіркові тренери голос Юрія Ткача, та чи стане він учасником проекту, глядачі телеканалу 1+1 дізнаються вже цієї неділі.

Нагадаємо, що у Голосі країни-8 нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому  вокалісти підійматимуться на сцену. Ведучим бекстейджу став Артем Гагарін. Під час виходу програм в ефір Артем буде показувати для користувачів соціальних мереж найцікавіші моменти за лаштунків, ексклюзивні інтерв’ю з учасниками, а також командою проекту.

Новини по темі