Вагітна Джамала зізналась, що останнього учасника команди їй допоможе обрати первісток

Голос країни

Зіркові тренери Голосу країни повністю укомплектують свої команди.

Поділитися:

Цієї неділі, 11 березня, о 21:00 глядачі 1+1 побачать останній випуск «сліпих прослуховувань» проекту Голос країни-8.

Недільного вечора на шанувальників проекту очікує справжня напружена боротьба вокалістів за шанс стати учасниками восьмого сезону, адже у Потапа і Сергія Бабкіна залишилось по 3 вільних місця, а у Джамали – 1. Вагітна співачка зізналась, що обрати останнього артиста своєї команди їй допомагатиме первісток:

«Нас у кріслі двоє, тому я буду прислухатися до свого внутрішнього голосу. Я дуже хочу, щоб цей голос допоміг мені відчути того виконавця, який стане останнім у моїй команді», - сказала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 образів вагітної Джамали, від яких не можна відвести очей

Тим часом, Тіна Кароль вже визначилась зі своїми вокалістами восьмого сезону.

У сьомій програмі на головну вокальну сцену проекту вийде учасниця гурту «KAMON!!!» Аліса Космос. Кілька років тому пісня «Эй детка, я теперь брюнетка» у виконанні дівчини та її сестри стала справжнім хітом і набрала понад мільйон переглядів на YouTube.

«Раніше український шоу-бізнес не був готовий до україномовного контенту - коли ми приходили на радіо або телебачення, нам казали: «Це все дуже гарно, але не формат». Ми сприймали це, як особисту образу і вирішили створити «формат». Так народився гурт «KAMON!!!». Зараз мене асоціюють виключно з піснею про брюнетку. Участь у Голосі країни - переламний момент у моєму житті, адже я досі шукаю себе.  І вірю, що на «сліпих прослуховуваннях» зможу розкритися глядачам як лірична співачка», - зізналась дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька композитора пісні «Соколята»: «Тато був проти моєї вокальної кар’єри»

Також свої сили на головній вокальній сцені країни спробує 18-річний Владислав Фісун із Харкова. Мама Влада працює у дитячій виховнії колонії і бачить свого сина майбутнім економістом. Тим часом, Влад завжди приховував від мами своє захоплення музикою і боявся сказати, що відвідує уроки вокалу. Артист впевнений, що після виступу на Голосі країни мама зможе прийняти його як співака.

Ще одним учасником відбору восьмого сезону стане 38-річний музикант Олексій Чураков із Києва, який прийшов на Голос країни заради свого маленького сина Мирона. «Мій малюк постійно запитує у мене: «Тато, на проекті так багато співаків, чому ти досі не там?». Я вирішив зробити йому сюрприз. Вірю, що саме участь у Голосі країни стане вирішальним кроком у моїй довгій музичній кар’єрі», - поділився артист. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Голосу країни розповіла, як подарунок сестри допоміг їй пройти «сліпі прослуховування»

Зазначимо, що наступним етапом проекту стануть «вокальні бої», за правилами якого зіркові тренери сформують зі своїх учасників дуети для виступу на сцені. Вийти переможцем з «вокального бою» і продовжити участь у Голосі країни зможе лише один учасник, іншого вокаліста наставники зможуть «вкрасти».

Новини по темі