Донька композитора пісні «Соколята»: «Тато був проти моєї вокальної кар’єри»

Голос країни

Учасниця Голосу країни зізналася, що її привело на співоче шоу.

Поделиться:

Вчора глядачі 1+1 побачили новий випуск сліпих прослуховувань наймасштабнішого вокального шоу Голос країни. Спробувати розвернути тренерські крісла вийшла донька талановитого українського композитора В’ячеслава Хурсенка Марія. Дівчина виступила із піснею батька під назвою «На острові чекання» і розвернула крісла трьох тренерів. В інтерв’ю для 1plus1.ua співачка зізналася, які емоції пережила під час виступу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До команди Сергія Бабкіна потрапила донька відомого українського композитора

Мене переповнювали різні почуття. Адреналін вирував у мені. Я неймовірно хвилювалася. 

Дівчина зізнається, що перед виступом думала, що повернеться Тіна Кароль або Сергій Бабкін. Однак своїм виступом співачка зачарувала одразу трьох тренерів і, зрештою, обрала команду Сергія. Тренер зізнався, що є прихильником творчості В’ячеслава, а Джамала додала, що у захваті від голосу дівчини.

«Мені ще вчитися і вчитися, адже я почала займатись вокалом тільки після того, як тата не стало. Він знав, наскільки це важко і завжди оберігав мене від цього».

Разом із своїм тренером Сергієм Бабкіним Марія вже готується до запеклих боїв. Чи зможе співачка пройти далі - дивіться у нових випусках вокального шоу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Камалія підкорила тренерів Голосу країни виконанням народної пісні


 

Новости по теме