Виступ захисниці Азовсталі “Пташки” та спільний номер зірок сезону: стали відомі перші деталі про довгоочікуваний суперфінал головного вокального проєкту “Голос країни”

Голос країни
Суперфінал Голосу країни: глядачів чекає виступ захисниці Азовсталі “Пташки” та спільний номер зірок сезону

Дивіться суперфінал «Голосу країни» 20 листопада о 19:00 на телеканалі ТЕТ.

Поділитися:

Вже цієї неділі, 20 листопада, о 19:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться грандіозний патріотичний суперфінал головного музичного проєкту “Голос країни-12”. Глядачі побачать виступи суперфіналістів із команд Олі Полякової, Потапа, DOROFEEVA, а також команди “Другий шанс” народного тренера Андрія Мацоли та Олександри Заріцької. Прямий ефір улюбленого проєкту українських глядачів відбудеться у спеціальному форматі, який відповідає умовам воєнного часу, на одній зі знакових локацій у центрі Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖХто з фіналістів “Голосу країни-12” мріє про подорож на Марс, а хто чекає на поповнення в родині: ТОП-5 фактів про талановитих учасників, яких ви могли не знати

Антитіла

Відкриє суперфінал грандіозний номер, у якому тренери та фіналісти проєкту спільно виконають гімн України. У патріотичному суперфіналі, окрім учасників, заспівають і запрошені гості. Серед них телеглядачі побачать нове покоління українських музикантів і героїв нового часу. На сцену “Голосу країни” вийде гурт Антитіла на чолі з фронтменом Тарасом Тополею, який з першого дня повномасштабного вторгнення долучився до складу парамедиків на фронті та активно волонтерить. За час російської агресії Тарас Тополя встиг записати дует з відомим британським співаком Едом Шираном. Протягом першої доби після прем’єри пісню прослухали більше 50 мільйонів разів. На сцені “Голосу країни” Антитіла виконають трек “MLNL”.

SHUMEI

Заспіває у суперфіналі і співак на ім’я SHUMEI, який набув популярності на початку повномасштабного вторгнення. Артист виконає пісню “Біля тополі”, що стала символом незламного спротиву українського народу.

Пташка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖТри мільйони гривень для українських захисників та повернення улюбленого вокаліста до команди “Другого шансу”: чим вразив новий епізод «Голосу країни-12» на ТЕТ

Вийде на сцену і захисниця Азовсталі, парамедикиня Катерина Поліщук з позивним “Пташка”, яка перебувала довгий час у російському полоні. Дівчину запросили заспівати у суперфіналі “Голосу країни” в прямому ефірі “Сніданку з 1+1” продюсери проєкту. Під час активних бойових дій відома парамедикиня співала захисникам колискові в укриттях Азовсталі, щоб допомогти хлопцям під час фантомних болей, коли знеболювальні вже не допомагали. “Пташка” з дитинства була творчою. Мама співала їй українські народні пісні замість колискових, і від того часу вона полюбила музику. На сцені “Голосу країни” Катерина заспіває пісню «Спи, маленький козак» з закликом до визволення військовополонених. Саме цю пісню Катерина виконувала на відомому відеоролику з Азовсталі, що облетів весь світ.

GolDem kids

Недільного вечора своїм виступом вразить дитячий хор з територій, які постраждали від російської агресії GolDem kids зі своєю версію виконання пісні «From U to z» авторства MONATIK.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний комплект аерозасобів для бригади ЗСУ – завдяки глядачам "Голосу країни-12" і народному тренеру Андрію Мацолі

Дивіться суперфінал «Голосу країни» 20 листопада о 19:00 на телеканалі ТЕТ через український сервіс цифрового інтерактивного телебачення "Київстар ТБ".

«Голос країни» у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/goloskrainy

Instagram: https://www.instagram.com/golos krainy_official/

YouTube: https://www.youtube.com/c/goloskrainy

Новини по темі