Вокальні батли в команді Юлії Саніної: хто пройшов у нокаути "Голосу країни-13"

Голос країни
Голос країни-13: стали відомі всі учасники команди Юлії Саніної на нокаути

Які учасники команди Юлії Саніної пройшли у нокаути "Голосу країни-13"?

Поділитися:

На телеканалі "1+1 Україна" показали п'ятий епізод європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. Цього разу легендарні червоні крісла проєкту посіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA. Дивіться "Голос країни" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-13": хто пройшов до команди Юлії Саніної

Хто пройшов у нокаути в команді Юлії Саніної

►Галина Печеніжська

Під вокальних батлів Галина виступила з енергетиком з Бучі Володимиром Удовенко та солісткою ансамблю ЗСУ з Києва Світланою Чередниченко. Учасники вразили виконанням хіта “Небо хилиться” від alyona alyona та KOLA, але Юлія Саніна вирішила дати шанс Галині.

►Влад Пелих та Христина Старикова

Дует наймолодших у цьому сезоні учасників, 17-річна студентка родом з Мирнограду Христина Старикова та 16-річний школяр Влад Пелих потужно заспівали відомий хіт Running Up That Hill. Виступ був настільки сильним, що Юлія Саніна вирішила залишити обох учасників!

►Марія Стасюк

За місце в нокаутах під час батлів Марія змагалася з потужними вокалістками Олександрою Макаровською та Дар’єю Мінєєвою. Дівчата приголомшили потужним виконанням хіта Destiny's Child – Survivor. Марія дуже переживала, що не зможе пройти далі, адже багато років не займалася вокалом, та все ж Юлія Саніна вирішила дати шанс продовжити свій шлях на "Голосі країни-13" саме цій учасниці.

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі о 21:00 на "1+1 Україна" та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Дивіться повні випуски "Голосу країни" на сайті 1+1 за посиланням.

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

Новини по темі