Володимир Зайончковський: «Музика Dan Balan в багатьох сенсах вплинула на мене у дитинстві»

Голос країни
Володимир Зайончковський: «Музика Dan Balan в багатьох сенсах вплинула на мене у дитинстві»

Учасник Голосу країни розповів, з якою метою прийшов на співочий проект.

Поділитися:

У неділю глядачі 1+1 побачили новий випуск сліпих прослуховувань . Учасник Володимир Зайончковський працює ведучим на одеському телеканалі і веде ранкове шоу у прямому ефірі. Крім того, Володимир є ведучим австорської програми Культура. В ній Володимир знайомить глядачів з українськими музикантами. 

В ексклюзивному інтерв’ю для 1plus1.ua співак розповів, з якою метою прийшов на проект, а також зізнався, яку роль відіграла творчість наставника Dan Balan у його житті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Могилевська підтримала учасницю Голосу країни-9

«Музика Dan Balan в багатьох сенсах вплинула на мене у дитинстві. Колись у мене було чимало його дисків», - розповів співак. 

На етапі сліпих прослуховувань хлопець виконав пісню Bob Marley - Don’t Worry Be Happy. Володимир зізнався, що саме у цій композиції знайшов себе: 

У цій пісні приховане моє життєве кредо. Я вважаю, що ніколи не потрібно хвилюватися і завжди потрібно залишатися щасливим, оскільки світ дарує нам стільки можливостей!

В інтерв’ю Володимир Зайончковський також назвав свою мету на співочому шоу: 

«Зараз моя головна робота - ведучий ранкового шоу, але я обожнюю музику і хотілося б, щоб у майбутньому вона стала моєю професією. На Голосі країни мені хочеться подивитися на талановитих людей, які тут працюють та змагаються, довести собі, що я не гірший них. Крім того, це гарна нагода познайомитись із зірками українського шоу-бізнесу, які чимало досягли».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Красень-білорус із Голосу країни-9 розповів, як викликав захват в українських зірок

Новини по темі