«Я через півсвіту летіла, аби потрапити на Голос країни», — Оксана Чорна

Голос країни

Учасниця Голосу країни Оксана Чорна зізналась, чому обрала команду Потапа.

Поділитися:

У неділю глядачі 1+1 побачили 4 випуск нового сезону наймасштабнішого вокального шоу Голос країни. Одна із учасниць Оксана Чорна вразила суддів та глядачів своєю історію на шляху до вокального тріумфу. Жінці довелося пережити чимало труднощів та пройти складні випробування, аби нарешті заспівати на великій сцені і досягнути омріяного успіху. Своїм проникливим виконанням пісні гурту The Hardkiss «Антарктида» Оксана зуміла розвернути крісла Тіни Кароль та Потапа. Після виступу в інтерв'ю співачка зізналася, чому обрала команду Потапа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча і Горбунов відсвятували день народження сина (фото)

Це моя людина. Йому подобається такий типаж, як я, і він знає, що із цим робити. Я думаю, що ми знайдемо спільну мову, буквально, у всьому. Ми справді можемо дійти до фіналу і перемогти. 

Крім того, Оксана Чорна розповіла, чому обрала пісню «Антарктида», і чому саме цей хіт став таким особливим для неї:

Це моя ситуація, моя пісня, в якій я розповідаю, який шлях подолала, щоб приїхати в Україну. Я через півсвіту летіла, аби потрапити на Голос та побачити свою сім'ю. У пісні навіть є слова: «Я сама прилетіла сюди». 

Вокалістка пригадує, як працювала у далекій Азії і сумувала за рідною землею. Оксана працювала співачкою за контрактом, у неї забрали паспорт і не виплачувати зарплату. Жінці допомогли українські менеджери, і вона змогла прилетіти в Україну. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап: «Ми з Тіною Кароль зустріли своїх дітей на Голосі країни»

Новини по темі