Запеклі «Бої» між вокалістами Голосу країни-9 розпочнуться вже цієї неділі

Голос країни
На проекті Голос країни-9 розпочинається етап Бої
1plus1.ua

Найсильніша битва за всю історію проекту.

Поділитися:

Цієї неділі, 10 березня, о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать другий етап проекту – вокальні бої, до якого так довго готувалися зіркові наставники зі своїми командами. Це буде найсильніша битва за всі сезони Голосу країни. Адже всі вокалісти дуже сильні та талановиті, тому тренери будуть змушені приймати досить складні рішення.

Нагадаємо, що згідно з правилами проекту, на етапі Бої кожен тренер ділить учасників своєї команди на пари, та відправляє на ринг для музичного двобою. Після виступу кожної пари наставник вирішує хто продовжує змагатися за звання Голосу країни, а хто вибуває.

Потап привідкрив завісу і розповів, якими будуть бої:

«Це будуть фантастичні батли. Звичайно, деколи вони здаватимуться напруженими і нелегкими.

Як на мене, це будуть найважчі бої з усіх, в яких я брав участь.

Перш за все ця програма про голоси учасників, але тут на перше місце вийшли бої між тренерами... Я ще такого не пам'ятаю на Голосі країни.

Крім нових яскравих образів та неймовірних номерів, на телеглядачів у першому випуску вокальних батлів чекатиме продовження найромантичнішої історії весни між тренерами Dan Balan та Тіною Кароль. Чи витримають ці почуття випробовування конкуренцією, глядачі каналу 1+1 дізнаються зовсім скоро.

Наставники підготували неймовірні виступи з народними талантами, аби якнайкраще продемонструвати усі вокальні грані кожного учасника.

«До наступного етапу пройдуть ті вокалісти, які змогли здолати свої страхи, почули тренерські прохання, змінили себе в кращу сторону і будуть готові до стресів. Це будуть універсальні солдати, адже проект Голос країни дуже складний. Треба вміти швидко адаптуватися до нового середовища, при цьому не загубити своє істинне Я.

Я не знаю жодного проекту, який так потужно та професійно готує учасників до сцени, як Голос країни.

Якщо вокалісти матимуть бажання та слідуватимуть своїм цілям, вони візьмуть з проекту максимум користі», - розповіла Тіна Кароль.

В які пари поставлять тренери учасників, та хто з вокалістів пройде далі, прихильники найвокальнішого проекту дізнаються вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1.

Переглянути склад команд тренерів можна на офіційному сайті проекту.

Новини по темі