Зіанджа: «Я хочу стати голосом для людей, яких ніхто не чує»

Голос країни

Цієї неділі на Голосі країни-8 стартують «вокальні батли».

Поділитися:

Цієї неділі, 18 березня, о 21.00 глядачі телеканалу 1+1 побачать перший випуск «вокальних боїв» проекту Голос країни-8, в рамках якого тренери Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль сформують зі своїх учасників дуети для виступу на сцені. Переможцем з «батлу» вийде лише один учасник, іншого вокаліста наставники зможуть «вкрасти».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неймовірні виступи на Голосі країни-8, що розвернули всі крісла

Уже за декілька днів підопічні Потапа дівчина-трансгендер Зіанджа та Олексій Баклан, який на «сліпих прослуховуваннях» своїм виконанням хіта гурту Rammstein підкорив серця тренерів, зійдуться у «вокальному бої». Цікаво, що Олексій не одразу зрозумів, що Зіанджа в минулому була Борисом Апрелєм. Свою конкурентку він вважає дуже жіночною та привабливою. Своєю чергою Зіанджа зізналась, з якою метою прийшла на Голос країни:

«Я хочу стати голосом для людей, яких ніхто не чує. Свою участь у проекті я присвячую всім ізгоям, людям не таким, як всі, відштовхнутим суспільством. Адже не важливо, як ти виглядаєш та чим відрізняєшся від інших, ти можеш здійснити свої мрії», - відверто сказала вокалістка.

ОПИТУВАННЯ: Хто встоїть на сцені Голосу країни у вокальних боях

Ще одним новоутвореним дуетом проекту стануть монтувальник сцени Дмитро Самко і львівський музикант Зиновій Карач із команди Сергія Бабкіна. Хлопці виконають пісню Way down we go ісландського музичного гурту Kaleo. Під час підготовки Дмитру довелось вивчити англійську мову, яку раніше він не знав. Зиновій підтримав конкурента, та чи завадить дружба його перемозі, дивіться вже цієї неділі. 

Підопічний Джамали козак Сіромаха виступить з дівчатами-сестрами з тріо Girls in jazz. Цікаво, що Потап навіть зізнається Олександру, що його дев’ятирічний син захоплюється козацтвом і знає багато українських пісень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала презентувала саундтрек до українського мультфільму (відео)

Також підтримати своїх фаворитів Голосу країни прийдуть такі відомі українські гурти, як The Hardkiss, Сальто назад і KOZAK SYSTEM. З якими учасниками заспівають артисти, дивіться цієї неділі, 18 березня, о 21.0 на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, що після етапу «вокальні бої» кількість вокалістів у командах зіркових тренерів зменшиться у два рази: переможцем з «батлу» може вийти лише один учасник. Також до підопічних наставників може приєднатися «вкрадений» учасник іншого тренера. У наступному етапі проекту «нокаути» вокалісти будуть боротися за право виступати у прямих ефірах Голосу країни.

Новини по темі