Злата Огнєвіч зізналася, чому прийшла на Голос країни-8

Голос країни

Відома співачка взяла участь «сліпих прослуховуваннях» вокального шоу.

Поділитися:

28 січня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України Голос країни, зірковими тренерами якого стали , Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Ткач прокоментував свою участь у Голосі країни-8

Однією з учасниць «сліпих прослуховувань» нового сезону стала популярна українська співачка Злата Огнєвіч. Артистка розповіла, чому вирішила спробувати свої сили на головній сцені країни, а також поділилась, чим проект вразив співачку:

«Я вирішила прийти на Голос країни для того, щоб підтримати учасників і показати їм, що не потрібно бояться себе і експериментів у музиці, а також допомогти перебороти страх тим, хто дивиться кожен випуск програми і уявляє себе на сцені, але все ще не впевнений у своїх силах. Страшно завжди, і я теж хвилююся, але воно того варте. На сцені страх перетворюється у кураж, і ти вже забуваєш про все: отримуєш неймовірне задоволення від музики. Голос країни відрізняється від інших сцен світу тим, що тут присутній український колорит: наш народ дуже глибокий, мелодійний, мрійливий».

Також Злата відверто розповіла про своє дитинство та момент, коли зрозуміла, що музика є її покликанням:

«Моїм першим майданчиком для виступів стало подвір’я у бабусі. Там була лавка, на яку я ставала і співала перед тим, як ми з моїми друзями йшли грати у хованки. Я знала дуже багато українських пісень, яких мене навчила бабуся. Вже тоді я зрозуміла, що музика - це моє покликання», - зізналась артистка. 

Чи впізнають зіркові тренери голос Злати Огнєвіч, та чи зможе українська співачка розвернути червоні кріслі, глядачі дізнаються вже незабаром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Федишин про свою участь у Голосі країни: «Легше дати концерт на стадіоні, ніж заспівати до розвернутих спиною крісел»

Нагадаємо, що  у новому сезоні на сцену Голосу країни вокалісти підійматимуться на спеціальному ліфті, який став нововведенням сезону. Також на учасників шоу очікують нові жорсткі правила: вокаліст, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування із зірковими тренерами залишити сцену. Окрім того, у «сліпих прослуховуваннях» візьмуть учасниця Танців з зірками та українська артистка Камалія, олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені, популярна співачка Ірина Федишин, учасник Танців з зірками та актор Юрій Ткач. 

 

poll_content_116

 

Новини по темі