3 найскандальніші сімейні драми у Говорить вся країна

Говорить вся країна
19:00
3 найскандальніші сімейні драми у Говорить вся країна: підбірка найцікавіших випусків

Підбірка випусків Говорить вся країна про родинну драму та її вирішення

Поділитися:

З понеділка по п'ятницю, о 17:50 на телеканалі 1+1 Україна відбувається показ суспільно-важливого токшоу Говорить вся країна. Проєкт має на меті розібратися в резонансних справах, встановити справедливість та навчити українців відстоювати свої права. 

Інтуїція чи параноя: чому від військового приховують власну доньку

Темою даного епізоду стала скандальна ситуація у сім'ї військового і його дружини. Чоловік Ростислав, повернувшись з фронту очікував побачити новонароджену доньку, та за 6 місяців життя, донечку дали побачити всього 2 рази. Ростислав впевнений, що дружина зраджувала йому під час його військової служби, а зараз приховує дитину, бо вона від іншого чоловіка і з кожним днем стає дедалі схожою на “справжнього” батька. Сама ж Юлія запевняє, що була вірною дружиною, а сумніви колишнього - це вплив його матері. Матір Ростислава відкрила правду про Юлію, що та, виявляється, набрала кредитів і тепер Ростислав з мамою змушені віддавати ці гроші. Втім, Юлія зізнається, що їх шлюб зруйнували якраз таки ревнощі Ростислава, що стали ключовою причиною, чому жінка не підпускала ймовірного батька до донечки Марії. 

Чи зраджувала Юлія Ростиславу, поки він боронив країну та лікувався після повернення з фронту? Що про все це думає кум Юлії, що підозрюється у батьківстві маленької доньки Марійки? Та якими будуть результати ДНК - дізнайтеся, хто справжній батько, у Говорить вся країна, що виходить з понеділка по п'ятницю, о 17:50 на телеканалі 1+1 Україна. 

Навіщо дітям шукають прийомну сім'ю при живій родині

У цьому випуску до команди проєкту звернулася пані Альона. Жінка, будучи в Німеччині, побачила у соціальних мережах фото своїх маленьких племінників Іринку, Ангеліну і Микитку. Їх, немов товар, в оголошенні віддавали у добрі руки. Та чому в той час, коли в Україні понад 15 тисяч дітей чекають на усиновлення, родину шукають для тих, у кого вона вже є? Та, чи правомірно шукати батьків для дітей через соцмережі? 

Троє малюків втратили маму за два місяці до цієї ситуації. Виявляється, що винуватцем трагедії став батьків дітей - Володимир. Він жорстоко забив дружину Анну до смерті і зараз перебуває у СІЗО. Слідство підтвердило умисне завдання тілесних ушкоджень дівчині та мама Володимира і неофіційна бабуся дітей Любов заперечує даний факт і каже, що Анна померла по випадковості. Маленькі Іринка, Ангелінка та Микита хоч і проживають зараз із люблячою бабусею, та соц-працівники вже готові передати малечу у руки чужій сім'ї. Не дивлячись на регулярне домашнє насильство з боку Володимира, сім'я не оформила офіційне батьківство на нього і намагалась таким чином отримати більше грошових виплат від держави. Ба більше - чоловік просто напросто вимагав дружину народжувати все більше дітей, що Анна наважилась на операцію перев'язування маточних труб, аби більше не мати дітей. Анна, до того ж, страждала тяжкою хворобою на ВІЛ і навіть народження цих трьох несло значну небезпеку для малечі.

Та чи насправді тітка Альона бажає взяти опікунство над дітьми, та яку правду відкрила перевірка на поліграфі - дізнайтеся, подробиці родинної драми у Говорить вся країна, що виходить з понеділка по п'ятницю, о 17:50 на телеканалі 1+1 Україна. 

“Кайдашева сім’я” 2024: у які катастрофічні наслідки вилилась сімейна ворожнеча

Тема цього випуску — сімейна драма, яка вже стала причиною пошкодженого майна та фізичних травм. До команди Говорить вся країна по допомогу звернулася родина із села на Миколаївщині, чвари якої виходять з-під контролю. Конфлікт зародився між родинами сестри Наталії та брата Олександра.

Вони мали непросте дитинство: через пияцтво матері їх у юному віці забрали з родини. Молодший Олександр потрапив до інтернату, а Наталія, якій на той час було 15, отримала опіку в іншій родині. Новий опікун за кілька років став її чоловіком: зі старшим на 25 років Георгієм Наталія вже виховує кілька дітей. Через особисті образи конфлікт між братом та сестрою переріс в родинну ворожнечу. Про сварки цієї “Кайдашевої сім’ї” знає вже все село. Каталізатором ситуації стало те, що одного вечора група людей вдерлася на подвір’я Наталії та Георгія та завдали їм тілесних пошкоджень. Вони переконані — це справа рук Олександра та його дружини Анни. Під час обговорення виявилося, що навіть діти Наталії та Георгія нападали на свого дядька Олександра через ці сварки. 

Обидві сторони конфлікту зустрілися у студії проєкту, аби нарешті розібратися, хто правий. Дізнайтеся всю правду про цю ситуацію у Говорить вся країна, що виходить з понеділка по п'ятницю, о 17:50 на телеканалі 1+1 Україна. 

Новини по темі