Ексклюзивні подробиці резонансної стрілянини у Дніпрі: сьогодні в студії “Говорить вся країна” на телеканалі “1+1 Україна” покажуть кадри із засідання суду та коментарі учасників події

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт
Ексклюзивні подробиці резонансної стрілянини у Дніпрі — сьогодні в студії Говорить вся країна

Ексклюзивно журналісти проєкту “Говорить вся країна” побували на засіданні суду.

Поділитися:

З понеділка по четвер о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” глядачі мають змогу побачити нові серії суспільно-важливого токшоу Говорить вся країна, яке має на меті розібратися в резонансних справах та перетворити проблеми на план дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти токшоу “Говорить вся країна” закликають Міністерство юстиції України провести перевірку у Косівському відділку поліції, аби розкрити жорстоке вбивство та зґвалтування 9-річної дівчинки

Говорить вся країна 1+1

Вже сьогодні телеглядачі зможуть побачити перший випуск двохсерійного розбору резонансної історії про стрілянину в Дніпрі, яка в кінці літа шокувала країну. 29 серпня на вулицях міста патрульні поліцейські зупинили автівку, яка порушила правила дорожнього руху. Порушники відмовились співпрацювати з поліцейськими, чинили опір та навіть напали на поліцейських. З камер відеоспостереження стало відомо, що за кермом автівки був чоловік, але коли поліцейські підійшли до авто, за кермом сиділа дівчина. На відео з місця трагедії, яке було опубліковано у мережі в той день, видно, що поліцейські намагалися витягти з авто дівчину, яка кричала, що їй боляче та вона вагітна. Після цього чоловік напав на поліціянтів, а також завдав тілесних ушкоджень іншому поліціянту. В ході конфлікту чоловіка було застрелено. Поліцейський зробив 3 постріли, 2 з яких стали фатальними для водія. В машині також знаходилися діти 14 та 12 років і на свої очі побачили, як застрелили батька.

Говорить вся країна 1+1

До студії “Говорить вся країна” завітає колишня дружина вбитого, діти якої знаходилися в авто під час стрілянини. Наразі жінка боїться за своє життя та пересувається містом із охоронцями, адже щоденно отримує погрози від невідомих людей. Жінка розповіла про те, як дізналася, що поліцейські застрелили її колишнього чоловіка.

“Того дня мені подзвонив невідомий номер, представився поліцейським, сказав: не хвилюйтеся, з вашими дітьмі все гаразд, але вашого чоловіка застрелено. Я одразу в це не повірила і сказала: вони поїхали на море, це неправда. На даний час я всюди ходжу з охоронцями, адже отримую багато погроз від невідомих мені людей. Мені писали, що потрібно вбити моїх дітей, адже вони не так себе поводили, коли знаходилися в авто з чоловіком. Зараз їхній психологічний стан покращився, але раніше на них було важно дивитися, адже їх батька застрелили на їхніх очах”, - каже колишня дружина вбитого.

Говорить вся країна 1+1

Чому жінка вважає нову кохану екс-чоловіка винною у тому, що сталося, дивіться сьогодні о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

До студії також завітає адвокат поліцейського, який вперше розповість свою версію того, що відбулося.

Я вважаю що моїм підзахисним не було скоєно злочин. Наразі йде досудове розслідування і крапку в цій справі буде ставити суд. Поліцейському було завдано тілесних ушкоджень, як то кажуть у народі його перекинули через стегно. Він протягом тижня після цих подій ще перебував у лікарні. Мій підзахисний вважає, що діяв в межах своїх прав та обов’язків. Після подій 29 серпня цих поліцейських було відсторонено від роботи на 1 місяц”, - каже адвокат.

Ексклюзивно журналісти проєкту “Говорить вся країна” побували на засіданні суду. Які подробиці дізналася команда проєкту та як поліцейська прокоментувала свої дії, стане відомі під час ефіру.

Говорить вся країна 1+1

Нагадаємо, в кожному епізоді історії коментують експерти - психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми. Головна місія проєкту - розібратися в резонансних справах та перетворити проблеми на план дій.

Не пропустіть ексклюзивні подробиці стрілянини у Дніпрі в ефірі токшоу “Говорить вся країна” на “1+1 Україна” о 19:30.

Кожен телеглядач може поділитися власною історією і стати частиною нового сезону ток-шоу на “1+1 Україна”. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, або зателефонувати на гарячу лінію +38 (044) 490 70 38 детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами. Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Новини по темі