Від фанатичного бажання виглядати молодше до прийняття свого віку: 3 випуски Говорить вся країна про жіночу красу та здорове піклування про себе

Говорить вся країна
19:00
Говорить вся країна: 3 випуски токшоу про здоров'я та красу
Скриншот/Говорить вся країна

Секрети краси та історії особистого вибору: 3 випуски токшоу Говорить вся країна, які ви могли пропустити

Поділитися:

З понеділка по четвер о 19:00 на телеканалі 1+1 Україна транслюють оновлене токшоу Говорить вся країна. У нових випусках глядачі стають свідками надихаючих та емоційних історій від звичайних людей та зірок.

Токшоу Говорить вся країна розповідає особисті історії успіху та падінь, боротьбу за щастя та подолання складних життєвих ситуацій. Це платформа для щирих розмов, де обговорюються життєво важливі теми, інсайти, які надихають і дають сили.

У оновленій студії токшоу збираються звичайні українці, відомі особистості, а також фахівці, щоб обговорити найактуальніші питання, які хвилюють кожного. Однією з популярних тем останніх випусків стала жіноча краса, а зокрема догляд за своїм тілом та іноді фанатичне захоплення під час створення «кращої версії себе».

Моє тіло – моє діло

Чи може краса бути небезпечною для здоров'я? У цьому випуску Говорить вся країна ви побачите історію Аліни — дівчини, яка перетворила свою струнку фігуру, за її словами, на мрію тисяч підписників у соцмережах. Але наскільки вона щаслива насправді?

Важливий акцент зроблено на те, де проходить межа між особистим вибором та впливом суспільних стандартів краси. Проведене медичне обстеження розкриє таємниці її здоров'я. Чи є ризик у її ідеальній формі та, що спонукає Аліну продовжувати змінювати своє тіло? Відповіді на ці питання можуть вас здивувати.

Мене зрадили, а я молодшаю

Чи можна перетворити біль зради на новий етап у житті? Анна, героїня цього випуску, у свої 45 років дізналася про невірність чоловіка, але замість того, щоб зануритися в розпач, вона вирішила омолодитись і знайти нове кохання. Її новий партнер молодший на 18 років і їхні стосунки викликають справжній фурор в соцмережах.

Та чи дійсно вона знайшла щастя і що насправді ховається за її бездоганною зовнішністю та яскравим блогом? Таємниці її минулого стануть несподіваним відкриттям для всіх.

Секрети молодості та самотності Алли Кудлай

Алла Кудлай – легендарна співачка, яка підкорила серця мільйонів своїми піснями. У цьому випуску Алла розкриє свої особисті секрети краси та молодості, які дозволяють їй зберігати чарівний вигляд, попри всі випробування. Несподівані факти, які співачка нікому не розповідала: про аварію чоловіка, про розрив з генералом та про стосунки з Іво Бобулом.

Як їй вдається виглядати так приголомшливо і тримати себе у формі навіть після стількох випробувань? Дізнайтесь її унікальні секрети молодості у спеціальному випуску.

Що насправді ховається за історіями успіху та випробувань героїв? З понеділка по четвер о 19:00 на телеканалі 1+1 Україна, не пропустіть оновлене токшоу Говорить вся країна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ціною свого здоров'я: у Говорить вся країна показали історію 48-річної блогерки, яка вразила своєю трансформацією та помолодшала на 20 років

Новини по темі