Ціною свого здоров'я: у Говорить вся країна показали історію 48-річної блогерки, яка вразила своєю трансформацією та помолодшала на 20 років

Говорить вся країна
19:00
У Говорить вся країна показали вражаючу історію блогерки, що у свої 48 виглядає як юна дівчина

У новому випуску Говорить вся країна показали, яку небезпеку приховує у соб набута молодість у 48 річної блогерки

Поділитися:

З понеділка по четвер о 19:00 на телеканалі 1+1 Україна транслюють оновлене токшоу Говорить вся країна. У нових серіях глядачі вже мають змогу спостерігати за надихаючими особистими історіями людей, які відверто розповідають про свій досвід успіху та невдач, через які їм довелося пройти.

Героїнею нового виппуску стала 48 річна Анна Приходько. Після зради свого чоловіка вона вирішила кардинально змінити зовнішність і тепер виглядає на 20 років молодше. До прикладу, ось як жінка виглядала у свої 38 і як виглядає зараз:

ГВК

Яким способом Анна дійшла до такого результату, та чи здорові методи допомогли ій побороти власні комплекси - розібрались у Говорить вся країна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це зачепило»: Андрій Кравченко, якого називають «копією» Олега Винника, у спецвипуску Говорить вся країна відреагував на його негативні висловлювання на свою адресу

У студії проєкту Анна відверто зізналась, що вживала спеціальні таблетки, які допомагали ій швидко втрачати вагу, а косметологічні процедури сприяли омолодженню і перевітленню на ту, ким є зараз героїня випуску. Подруги Анни вже давно схвильовані її здоров'ям, адже бувало. що дівчина могла не їсти по декілька днів. А все почалось із зауважень коханого чоловіка, який постійно нав'язував комплекси щодо неприйняття власного тіла. Та після його зради, Анна вдалась до радикальної трансформації, заради якої змінила спосіб життя і ретельно підійшла до свого перевтілення. Хоч жінка і займається спортом, харчування, яке побудоване на щоденному прийомі таблеток і голодуванні, несе неабиякі ризики для організму. Експертка проєкту, психологиня Оксана Зайцева зауважує, що у Анни присутні ознаки розладу харчової поведінки: 

«Анна знаходиться у стані великої небезпеки. Вона перебуває в періоді трансформації вже протягом 20 років. Пролунала від неї фраза. що вона ніби хоче зникнути. Можна сказати, вона несвідомо слідує цьому бажанню, доводить своє тіло до зникнення».

До того ж, такі дії мають значний вплив і на організм. Експерти зауважують, що подібні методи схуднення несуть тяжкі наслідки.

«В цьому віці починається менопауза і падає наша м'язова частина, тобто жирової частини стає більше. Якщо дивитись на конституцію співвідношення зросту, жирової частини, води і м'язів, то можна точно сказати, що ваги у Анни недостає. Якщо вона продовжить жити так, то естрогени почнуть падати і надалі жінка ризикує втратити пружність шкіри, м'язи і всю ту красу, яку набула» - зазначає експертка, фітнес тренерка Ксенія Літвінова

Невдовзі після розлучення з чоловіком у Анни з'явився хлопець, що на 20 років її молодше. Жінка навіть перестала приймати таблетки, та роман між двома закінчився після того, як чоловік пропав. Анна відчувала себе покинутою і повернулась до звичного їй ритуалу прийому препаратів. 

«Це надмірно шкідливо для організму. По-перше, той препарат, котрий вживає Анна має побічну дію - це раптова зупинка серця. До того ж, скоро вона самостійно не зможе сходити в туалет. Потім це доходить просто до хірургічного столу тому що кишечник не може сам активуватись. Ви не зможете сходити в туалет без даних препаратів» - коментує лікарка ендокринолог Вікторія Радісна.

У Говорить вся країна провели обстеження організму героїні. Що показали результати, та яка психологічна травма не дає Анні відпустити комплекси навіть після трансформації - дивіться у повному випуску оновленого токшоу з ведучим Олексієм Сухановим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти-блогери, які заробляють більше за батьків: психологиня токшоу Говорить вся країна розповіла, чим небезпечна популярність у соцмережах і як захистити дітей

Новини по темі