“Кайдашева сім’я” 2024: експерти “Говорить вся країна” прокоментували ситуацію катастрофічної сімейної драми (ексклюзив)

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт
Сімейна драма у Говорить вся країна: новий епізод

Експерти “Говорить вся країна” ексклюзивно для сайту 1+1 прокоментували ситуацію сімейної ворожнечі з катастрофічними наслідками.

Поділитися:

З понеділка по четвер, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” відбувається показ нового сезону суспільно-важливого токшоу “Говорить вся країна”.

Тема цього випуску — сімейна драма, яка вже стала причиною пошкодженого майна та фізичних травм. До команди “Говорить вся країна” по допомогу звернулася родина із села на Миколаївщині, чвари якої виходять з-під контролю. Конфлікт зародився між родинами сестри Наталії та брата Олександра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любовний трикутник, який закінчився смертю: розслідування різанини на Волині у "Говорить вся країна"

Вони мали непросте дитинство: через пияцтво матері їх у юному віці забрали з родини. Молодший Олександр потрапив до інтернату, а Наталія, якій на той час було 15, отримала опіку в іншій родині. Новий опікун за кілька років став її чоловіком: зі старшим на 25 років Георгієм Наталія вже виховує кілька дітей.

Через особисті образи конфлікт між братом та сестрою переріс в родинну ворожнечу. Про сварки цієї “Кайдашевої сім’ї” знає вже все село.

Каталізатором ситуації стало те, що одного вечора група людей вдерлася на подвір’я Наталії та Георгія та завдали їм тілесних пошкоджень. Вони переконані — це справа рук Олександра та його дружини Анни. Обидві сторони конфлікту зустрілися у студії “Говорить вся країна”, аби нарешті розібратися, хто правий.

Після зйомок епізоду редакція сайту 1+1 поспілкувалися з експертами проєкту щодо цієї історії. Психологиня Оксана Зайцева так прокоментувала основну причину конфлікту:

“Це трагедія сім'ї, яка почалася з самого дитинства. Через не відвертість та відсутність нормальної комунікації цей конфлікт лише посилюється. Я впевнена, що навіть з нами пані Наталя не була щирою.”

Під час обговорення виявилося, що навіть діти Наталії та Георгія нападали на свого дядька Олександра через ці сварки. Оксана Зайцева зазначає, що таке середовище виховання зіграє злий жарт з майбутнім цих дітей:

“Чи розуміли діти, що вони роблять? Ні, бо з їхньої точки зору Олександр — це дядько, який не дає їм спокійно жити. Вони захищають свою сім’ю, як вміють. Погано, що дітки вже вважають насильство нормою. Якщо нічого не змінювати, діти та далі будуть зростати в ненависті та брехні”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Говорить вся країна" розібралися у справі 29-річної жінки з Борисполя, яку начебто виштовхнув з вікна 51-річний сусід

Олександр Мозолевський, адвокат та експерт “Говорить вся країна”, підсумував, що ця історія навряд чи матиме позитивну розв’язку:

“Вони самі нічого не вирішать, бо ця родина постійно перебуває разом. Цей конфлікт майже історичний. Ніхто із жодної зі сторін не хоче щось з цим робити. Якщо вони та далі будуть проживати на одній території та продовжувати ці чвари, а ймовірно так воно і буде, ця історія може трагічно закінчитися”.

Дізнайтеся всю правду про цю ситуацію у новому епізоді проєкту "Говорить вся країна", який виходить з понеділка по четвер, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Новини по темі