«Я не заробляв на війні»: у токшоу Говорить вся країна Олег Винник ексклюзивно прокоментує скандальну ситуацію довкола себе

Говорить вся країна
19:00
Олег Винник у випуску Говорить вся країна прокоментує скандальну ситуацію довкола себе
1+1 media

Олег Винник розкаже про виїзд з України та поділиться думками про роботу свого «двійника»

Поділитися:

Сьогодні о 19:00 на телеканалі 1+1 Україна відбудеться прем’єра оновленого токшоу Говорить вся країна. У нових серіях глядачі побачать надихаючі та вражаючі особисті історії, про які завтра говоритиме вся країна. 

Чесні історії успіху і падінь, подолань складних життєвих ситуацій, інсайти, що надихають і дають сили — нові герої Говорить вся країна розкажуть, як змогли побачити світло в кінці тунелю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні відбудеться прем'єра нового сезону Говорить вся країна: ведучий Олексій Суханов — про головні меседжі оновленого токшоу та важливість повернення до щирих розмов

Олексій Суханов
1+1 media

Вже завтра в ефірі телеканалу 1+1 Україна глядачі побачать ексклюзив. У новому епізоді Олег Винник розповість, чому так давно про нього нічого не було чути, чому не зʼявлявся в соцмережах, прокоментує чутки про свою ймовірну втечу на початку повномасштабного вторгнення. 

«Я нікуди не тікав, щоб кудись повертатись, це не в моєму стилі. І я в кінці кінців роблю свою справу. Я дякую своїм шанувальникам, що ходили на концерти й платили кошти. І слава тобі Господи, що я їх не потратив. Я не заробляв на війні, а все віддавав, віддаю і буду віддавати далі. Якби Господь не давав мені пісні, то ми б не спілкувалися з вами сьогодні. Вони є, вони пишуться», — зізнався співак.

На питання ведучого, чи вважає співак, що його місце на українській сцені вже зайняте іншими молодими та перспективними артистами, Олег відповів, що в нього немає часу на ці роздуми.

«Мені байдуже, хто і що говорить та видумує. Не потрібно займати чиюсь нішу. Будьте собою, знайдіть своє лице. І не намагайтеся на чужому коні доїхати до раю. В кінці кінців, я вже до сьогоднішнього дня стільки бачив своїх дублерів. Дай Бог їм всього, що вони бажають. Мене це не цікавить. Мене цікавить тільки те, коли настане перемога і коли ми будемо жити в мирі», — пояснив артист.

Глядачі побачать артиста Андрія Кравченка, якого часто порівнюють з Олегом Винником. Під час програми телеглядачі познайомляться з родиною Андрія — батьком та матір’ю, розберуться, чи має співак родинні зв’язки з Олегом Винником, а також дізнаються, чи копіює артист манеру співу колись популярного виконавця.

Говорить вся країна
1+1 media

Ведучий також запитає Олега Винника, чи варто Андрію Кравченку очікувати з ним на дует.

«В мене до сьогоднішнього дня стоїть черга за дуетами. Мені це абсолютно не цікаво. Мені цікаво тільки одне — коли настане Перемога. А Андрію краще було б звернутися до Мадонни, або до Дженіфер Лопес, то буде вдаліший дует. Бо в них більше грошей», — сказав Винник. 

Олексій Суханов відповів артисту:

«Ну знаєте, як би я до вас не ставився, але це дуже зверхньо прозвучало, при всій моїй повазі».

Говорить вся країна
1+1 media

Як прокоментує свій стан здоров’я Олег Винник і чи правда, що в нього були проблеми зі здоров’ям, стане відомо вже завтра. Не пропустіть нові випуски Говорить вся країна з ведучим Олексієм Сухановим вже з 26 серпня, з понеділка по четвер о 19:00 на 1+1 Україна.

Проєкт Говорить вся країна збирає історії глядачів для своїх випусків. Для того, аби стати частиною проєкту Говорить вся країна на 1+1 Україна, поділіться власною історією успіхів, злетів чи падінь. Для цього необхідно заповнити анкету за та розповісти про свій життєвий досвід, про подолання складних ситуацій чи переживань. Залишити свою історію можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діліться досвідом, що надихає на зміни: оголошено збір історій для Говорить вся країна

Новини по темі