Розіграш подарунків від "Говорить вся країна"

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт
"Говорить вся країна" оголошує розіграш подарунків — 1+1

На вас чекає фірмовий мерч та листівки з підписом від Олексія Суханова.

Поділитися:

Токшоу "Говорить вся країна", що виходить з понеділка по четвер на телеканалі "1+1 Україна" о 19:30, оголошує про розіграш подарунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Країна зміниться і життя почне змінюватися тільки тоді, коли кожен з нас почне з себе", — ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов

"Ми вирішили зробити сюрприз нашим улюбленим глядачам та глядачкам та подарувати ексклюзивні подарунки. На вас чекає фірмовий мерч від 1+1 та листівки із особистим підписом від ведучого токшоу Олексія Суханова", — йдеться в повідомленні в соцмережах.

Як взяти участь у розіграші подарунків від "Говорить вся країна"

Долучитись до розіграшу дуже легко. Для цього потрібно:

  • підписатись на сторінку @govoryt_vsya_kraina в Instagram;
  • написати в коментарях під дописом про розіграш, який випуск "Говорить вся країна" вам найбільше сподобався.

Серед усіх учасників в рандомному поряду будуть обрані 3 переможці. Результати розіграшу оголосять рівно за тиждень — 17 квітня.

Нагадаємо, в кожному епізоді "Говорить вся країна" історії коментують експерти — психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми. Головна місія проєкту — встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Нещодавно телеканал 1+1 Україна оголосив збір історій для ток-шоу "Говорить вся країна", ведучим якого став відомий тележурналіст Олексій Суханов. Відтепер кожен телеглядач може поділитися власною резонансною історією і стати частиною нового проєкту на 1+1 Україна. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, або зателефонувати на гарячу лінію +38 (044) 490 70 38 детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами. Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже місія токшоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Соціальні мережі "Говорить вся країна":

Новини по темі