"Країна зміниться і життя почне змінюватися тільки тоді, коли кожен з нас почне з себе", — ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт
Олексій Суханов в інтерв'ю для сайту 1+1 про роботу під час війни та необхідність жити далі — 1+1

Олексій Суханов про основні виклики у роботі під час війни та необхідність будувати майбутнє вже зараз.

Поділитися:

Ведучий ток-шоу "Говорить вся країна", що виходить з понеділка по четвер на телеканалі "1+1 Україна" о 19:30, Олексій Суханов ексклюзивно для сайту 1+1 розповів, чи змінились проблеми в українців за час повномасштабного вторгнення, що найбільше надихає у роботі, та як "жити далі" під час війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як долати стрес під час війни дорослим та дітям: поради експерта проєкту "Говорить вся країна" психолога Оксани Зайцевої

Як змінились проблеми у суспільстві під час повномасштабного вторгнення та чи змінились вони взагалі?

Ті проблеми, які є у нашому житті, у нашому побуті, вони залишаються. Я вважаю за потрібне їх вирішувати, це наша боротьба тут, на інформаційному фронті. Тому що ці хлопці, ці дівчата, які зараз боронять Україну, намагаючись знищити рашистів, вони повернуться після перемоги. А ми маємо підготувати підґрунтя для їх нормального післявоєнного життя. Вони мають побачити навкруги на власні очі, задля чого вони воювали, що вони захищали. Якщо вони повернуться і побачать те життя, яким вони його бачили на початку повномасштабного вторгнення, то запитання буде до нас: а що кожен з нас зробив. Ось ми цими проєктами, завдяки нашим героям, експертам, усій команді «Говорить вся країна», завдяки каналу "1+1 Україна" намагаємось зробити все, що від нас залежить з нашого боку. І ми доводимо це своїми програмами, своєю працею. Я вважаю, що кожен телевізійник має це робити.

Говорить вся країна студія 1+1

Які проблеми, на вашу думку, зараз зустрічаються найчастіше?

Найголовніша проблема полягає у тому, що поки що не всі ми почали зміни з себе.

Нам кожному потрібно зрозуміти, що країна зміниться і життя почне змінюватися тільки тоді, коли кожен з нас почне змінювати це життя на краще. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я закликаю кожного планувати своє майбутнє, тому що будь-яка війна має свій кінець", – Олексій Суханов, ведучий "Говорить вся країна"

Яка з останніх історій героїв вас найбільше вразила і чому?

Таких історій безліч, але результативність нашої роботи полягає не лише в тому, що герой, вийшовши зі студії, знайшов певний вихід і змінив своє ставлення до життя, своє бачення. Результативність нашої програми також полягає у тому, на скільки ми були зрозумілими для наших глядачів.

Наша мета – не тільки знайти вихід для героїв програми, але й випередити такий розвиток подій у житті кожного глядача.

Які риси, на вашу думку, допомагають вам у роботі?

Я вважаю, що особисто мені безпосередньо допомагає вік, мій життєвий досвід та мені допомагає Україна, в якій я живу і в якій я вчуся бути і залишатися людиною. 

Що саме надихає вас на подальшу роботу?

Те, що програму дивляться, означає, що це дійсно потрібно, що це цікаво нашому глядачеві. Єдине, про що я можу просити кожного нашого глядача – зауважувати на тому, що ці історії — повчальні! І мені буде вкрай приємно, я буду щасливий від того, якщо кожен з наших глядачів буде вчитися не на своїх помилках, а на помилках сторонніх людей, а наші герої – змінювати своє життя на краще. Ось тоді я стану найщасливішою людиною у світі. 

Як «жити далі» під час війни?

Треба жити, не відкладаючи життя на потім, але треба бути усвідомленими у кожному своєму кроці та бути відповідальними, бути гідними тих наших військових, за спинами яких ми тут залишаємося і маємо можливість жити. Якщо ми відволікаємось, якщо ми перезавантажуємось, якщо ми розважаємось, ми маємо пам’ятати, що є межі неприпустимого. І розважатись теж можна доречно, а можна – зневажаючи все те, що коїться навколо нас. Тож давайте не будемо забувати про ті часи, в які ми змушені жити. 

Говорить вся країна есперти 1+1

Нагадаємо, телеканал "1+1 Україна" продовжує збір історій для ток-шоу “Говорить вся країна”, ведучим якого став відомий тележурналіст Олексій Суханов. Відтепер кожен телеглядач може поділитися власною резонансною історією і стати частиною нового проєкту на 1+1 Україна. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами. Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” — віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

► Посилання на збір історій.

► Також з 21 березня запрацювала гаряча лінія за номером (044) 490 70 38, де можна ділитися своїми історіями.

Для того аби "1+1 Україна" був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Дивіться токшоу "Говорить вся країна" з понеділка по четвер о 19:30 на телеканалі "1+1 Україна" або на ютюбі.

Соціальні мережі "Говорить вся країна":

Новини по темі