Не пропустіть! 27 лютого відбудеться прем'єра ток-шоу "Говорить вся країна"

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт
Прем'єра 27 лютого: як поділитися історією для "Говорить вся країна"

Як стати частиною нового проєкту на 1+1 Україна?

Поділитися:

27 лютого о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна стартує показ ток-шоу "Говорить вся країна" з ведучим Олексієм Сухановим. У форматі журналістського розслідування автори проєкту розкриватимуть деталі подій, які викликали суспільний резонанс. За допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявлятимуться нові факти кейсів, які сколихнули всю країну. Кожний випуск будуватиметься довкола однієї історії із життя героя проєкту. Не пропустіть!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Я щиро дякую вам за вашу увагу, час і щире ставлення до програми “Говорить вся країна”: Олексій Суханов надіслав особисті відеозвернення прихильникам токшоу

Як поділитися історією для ток-шоу "Говорить вся країна"

Головна місія проєкту "Говорить вся країна" — віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу. Виробництвом проєкту займається команда продюсера Акіма Галімова. Ведучим став відомий журналіст і телеведучий Олексій Суханов. Кожну історію коментуватимуть експерти проєкту — відомі лідери думок, які дають фахові коментарі до кейсів. Вони допомагають сформувати свою думку, захистити власні права та гідність заради майбутнього.

Поділитися своєю історією для проєкту "Говорить вся країна" можна за посиланням. Після того, як ви залишите свою історію, з вами зв'яжуться редактори проєкту задля уточнення деталей події.

Дивіться ток-шоу "Говорить вся країна" на телеканалі 1+1 Україна 27 лютого о 19:30.

Слідкуйте за новинами в соцмережах проєкту: Fecebook, Instagram.

Новини по темі