“Я щиро дякую вам за вашу увагу, час і щире ставлення до програми “Говорить вся країна”: Олексій Суханов надіслав особисті відеозвернення прихильникам токшоу

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт
Олексій Суханов надіслав особисті відеозвернення прихильникам токшоу Говорить вся країна

Вже 27 лютого о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна відбудеться грандіозна прем’єра головного токшоу “Говорить вся країна”, де в форматі журналістського розслідування розкриватимуть деталі подій, які викликали суспільний резонанс.

Поділитися:

Сьогодні, напередодні прем’єри, Олексій Суханов поспілкувався зі своїми прихильниками через соц.мережі та особисто запросив на прем’єру. Аби отримати персональне відеоповідомлення від Олексія, потрібно було підписатися на сторінку проекту “Говорить вся країна” в Instagram та Facebook і залишити там декілька коментарів та лайків. Рандомно Олексій обрав 5 прихильників або прихильниць, яким записав особисті відеоповідомлення прямо зі знімального майданчика проєкту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я більш за все хотів, щоб люди з України відчули нашу солідарність", — лідер гурту SCORPIONS в ексклюзивному інтерв'ю Олексію Суханову

Олексій Суханов

“Я щиро дякую вам за вашу увагу, ваш час, щире ставлення як до програми “Говорить вся країна”, так і до всієї нашої родини, частиною якої звісно є ви”, - говорить Олексій Суханов у відеозвернені”. - Я вас запрошую 27 лютого о 19:30 до телевізора, аби подивитися перший випуск програми “Говорить вся країна”, бо як без вас? Ви наш любий, шановний глядач і без вашої уваги немає жодного сенсу щось робити. Бажаю вам особистого щастя і якнайшвидшої Перемоги, аби наша країна по-справжньому стала європейською, незалежною, вільною країною щасливих людей. Це залежить звісно від кожного з нас. Від наших кроків, рішень, поведінки у будь-який момент нашого життя. Попереду в нас багато роботи, але найголовніше, що в нас є Ви - наш глядач. Міцно обіймаю чекаю на вас на телеканалі 1+1 Україна”.

Прихильники проєкту залишись у захваті від такого сюрпризу від улюбленого ведучого та поділились відеозверненнями на своїх сторінках у соціальних мережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Я ніколи не пробачу і не забуду того, що робить росія”, - ведучий Олексій Суханов

Нагадаємо, у центрі кожного випуску — резонансні історії простих українців, які потребують допомоги. Головна місія проєкту - встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу. За допомогою сюжетів, героїв та свідків проявлятимуться нові факти кейсів, які сколихнули всю країну. В кожному епізоді історії коментуватимуть експерти - психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми.

Телеканал 1+1 Україна оголосив збір історій для ток-шоу “Говорить вся країна”, ведучим якого став відомий тележурналіст Олексій Суханов. Відтепер кожен телеглядач може поділитися власною резонансною історією і стати частиною нового проєкту на 1+1 Україна. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами.  Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія ток-шоу “Говорить вся країна” — віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу. Посилання на збір історій тут.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Дивіться прем’єру “Говорить вся країна” 27 лютого о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна або на Київстар ТБ.

Новини по темі