У токшоу “Говорить вся країна” на телеканалі “1+1 Україна” обговорили тему домашнього насильства: перша дружина Євгена Стипанюка розповіла про аб’юз, а Євгенія Емеральд пройшла тестування на детекторі брехні

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт
Говорить вся країна: Євгенія Емеральд пройшла тестування на детекторі брехні

Експерти токшоу “Говорить вся країна” дали поради жінкам на випадок домашнього насильства.

Поділитися:

З понеділка по четвер о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” глядачі мають змогу побачити нові серії суспільно-важливого токшоу “Говорить вся країна”, яке має на меті розібратися в резонансних справах та перетворити проблеми на план дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія 11-річного мільйонера: у токшоу “Говорить вся країна” на “1+1 Україна” з'ясували, хто та чому запроторив дитину до психіатричної лікарні

Сьогодні в Києві відбулися зйомки нового епізоду токшоу, в якому підняли тему домашнього насильства та розібрали гучне розлучення однієї з найвідоміших пар у країні. Новина про весілля Євгенії Емеральд з позивним «Жанна Д'арк» та Євгена Стипанюка на лінії фронту облетіла весь інтернет. Через рік, на початку жовтня, жінка заявила, що подала на розлучення, а декілька тижнів тому зробила заяву, в якій розповіла про домашнє насильство зі сторони свого чоловіка. Євгенія каже, що чоловік знущався з неї та навіть погрожував фізичною розправою. Після цього одкровення військова отримала десятки повідомлень від жінок, які начебто теж постраждали від насильства з боку її чоловіка.

Говорить вся країна

Військова завітала до студії, аби розкрити нові подробиці життя з можливим тираном та показати на власному прикладі, що можна та потрібно виходити з аб’юзивних стосунків.

Я хочу надати розголос цій історії, адже зараз я голос всіх жінок України, які постраждали від домашнього насильства. Для мене це справа честі. Я це пережила, я знаю як це важко, саме тому хочу на своєму прикладі показати, що так не має бути. Мені приходять погрози від друзів Євгена та самого чоловіка. Я наважувалася на цей крок близько 4 місяців. Після оприлюднення першого інтерв'ю мені почало писати дуже багато жінок, постраждалих від дій Євгена Стипанюка. Я почала дізнаватися різні історії і зрозуміла, що жертв його злочинів було, на жаль, дуже багато. Сьогодні ми дізналися дуже багато нових подробиць, адже журналісти проєкту “Говорить вся країна” провели своє розслідування і поспілкувалися навіть з мамою тирана”, - каже Євгенія.

Говорить вся країна

Також відомо, що до студії завітають колишні жінки Євгена, а також його перша дружина, яка долучиться до розмови по відеозв’язку з Великої Британії. До того ж, журналісти проєкту дізналися про можливі протиправні дії Євгена Стипанюка, які раніше не були оприлюднені в ЗМІ та у соціальних мережах.

Говорить вся країна

Колишня дружина Ганна розповіла, що екс-чоловік зраджував, погрожував, бив її та наполягав на аборті. Ганна каже, що в історії Євгенії Емеральд побачила себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В токшоу “Говорить вся країна” на телеканалі “1+1 Україна” розповіли, як попередити самогубство підлітка

“Я дві години слухала дуже уважно сповідь Євгенії і плакала разом з нею, тому що в ній я побачила себе. Ту людину, яка на той час жила з ним, я була в такому ж жахливому стані, як і вона. Ті погрози, все те, що розповідала Женя, було і зі мною. Я ніколи не зраджувала Євгену. Я сиділа з дитиною та виховувала її сама. Навіть коли ми були у шлюбі. Після нашого розлучення пройшло вже мабуть 15 років, я до цього часу самотня, тому що ця людина покалічила мені життя та душу, яка просто болить постійно і плаче”, - каже колишня дружина Євгена Ганна.

Євгенія Емеральд каже, що для неї важливо було почути коментарі експертів, тому що велика кількість жінок проживають у домашньому насильстві роками і нічого не можуть з цим зробити.

“Мені дуже важливі коментарі експертів, саме для того, щоб інші люди, які, наприклад, не зіштовхувалися з домашнім насиллям і не розуміють, що це таке, розуміли, що це дійсно злочин. Що коли жертва перебуває у таких стосунках, вона дійсно боїться, вона дійсно не може з них вийти дуже довгий період часу. Я вийшла за рік, але багато жінок в цьому живуть десятиліттями, і вони бояться навіть написати заяву в поліцію, бо бояться за своє життя”, - каже екс-військова.

Євгенія за власним бажанням пройшла детектор брехні, аби спростувати звинувачення колишнього чоловіка на свою адресу. Як результати покажу поліграф, стане відомо наступного понеділка та вівторка о 19:30 на каналі “1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розпізнати, що дитина на межі самогубства: відповідь психологині токшоу "Говорить вся країна"

Говорить вся країна

Говорить вся країна

Дивіться одкровення колишньої військової вже в понеділок та вівторок о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Нагадаємо, в кожному епізоді історії коментують експерти - психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми. Головна місія проєкту - розібратися в резонансних справах та перетворити проблеми на план дій.

Дивіться токшоу “Говорить вся країна” на “1+1 Україна” з понеділка по четвер о 19:30.

Говорить вся країна

Говорить вся країна

Кожен телеглядач може поділитися власною історією і стати частиною нового сезону ток-шоу на “1+1 Україна”. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, або зателефонувати на гарячу лінію +38 (044) 490 70 38 детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами. Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Новини по темі