У новому випуску Говорить вся країна: 70-річна Алла Кудлай розповіла, який вид спорту допомагає їй підтримувати здоров'я та красу

Говорить вся країна
19:00
В Говорить вся країна розкрили секрет краси 70-річної Алли Кудлай
1+1 Україна

В Говорить вся країна розкрили секрет краси 70-річної артистки Алли Кудлай

Поділитися:

В токшоу Говорить вся країна, новий сезон якого вже сокро вийде 1+1 Україна, презентували спецвипуск до ювілею співачки Алли Кудлай. Артистка поділилася не лише цікавими подробицями особистого життя, а й розкрила свій секрет краси. 

Як виявилося, 70-річна Алла Кудлай займається плаванням, що допомагає їй підтримувати фізичну активність, молодість та вроду.

«Зараз ми знаходимося в чудовому місці (біля Дніпра — ред), де я плаваю. Одягаю ласти і до моста Патона туди-назад. То якось пливу, а за мною чоловік. Він зупинився, і я подумала, чи він тоне, чи що. А він каже мені: «Слухайте, вас треба на Олімпійські ігри відправити». Я спитала, чому, а він відповів: «Ви так швидко плаваєте!» Я виходжу вже на берег, він стоїть. Дивиться, поки я вийду, і так розчаровано: «А, так ви в ластах...» Я кажу: «В ластах». І пішла. Плавання — це велика сила», — з гумором поділилася артистка.

Алла Кудлай та Олексій Суханов
1+1 Україна

У спеціальному випуску Говорить вся країна Алла Кудлай вперше за тривалий час розповіла про особисте — аварію чоловіка, розрив з генералом на тлі російсько-української війни та як легендарний хіт Красива жінка незаміжня став фатальним у її житті.

Ексклюзивні факти про легендарну ювілярку дивіться в Говорить вся країна:

Нагадаємо, скоро на телеканалі 1+1 Україна відбудеться прем’єра оновленого токшоу Говорить вся країна. У нових серіях глядачі побачать надихаючі та вражаючі особисті історії, про які завтра говоритиме вся країна. Чесні історії успіху і падінь, подолань складних життєвих ситуацій, інсайти, що надихають і дають сили — нові герої Говорить вся країна розкажуть, як змогли побачити світло в кінці тунелю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 найскандальніші сімейні драми у Говорить вся країна

 

Новини по темі