Ведучий “Говорить вся країна” Олексій Суханов розсекретив, чим дивуватиме новий сезон токшоу (ексклюзив)

Говорить вся країна
Скоро
Олексій Суханов дав інтерв'ю про Говорить вся країна

Ведучий “Говорить вся країна” на “1+1 Україна” Олексій Суханов зізнався, що його найбільше вразило у другому сезоні токшоу.

Поділитися:

Ведучий суспільно-важливого токшоу "Говорить вся країна", яке виходить з понеділка по четвер о 19:30 на телеканалі "1+1 Україна", Олексій Суханов ексклюзивно для сайту 1+1 поділився особистими враженнями від проєкту, розкрив подробиці нового сезону та навів власні аргументи щодо важливих соціальних питань токшоу.

Олексій Суханов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Суханов за лаштунками проєкту “Різдво. Ти не один” поділився найбільшою мрією на 2024 рік (ексклюзив)

Подекуди через страх засудження суспільства люди не бажають ділитися своїми проблемами й саме через це не можуть отримати належну допомогу. Що можете порадити таким людям?

Не боятися. Навіть коли виникають якісь почуття, це не є остаточною причиною, аби втрачати голову. Тим паче в історіях, коли поряд із тобою діти. Ми не можемо довіряти кожному, всупереч тому, про що говорить нам серце. Завжди треба думати. Сильні почуття таке, як кохання — це круто, але воно не має стати на заваді критичному мисленню.

“Холодні мозок та голова — найкращі порадники”.

Ви бачите багато різних історій, часто заплутаних і трагічних. Це не може не змінювати ставлення до життя та людей зокрема. Які ваші головні цінності? Чи зазнали вони змін після обговорень стількох ситуацій?

“Після всіх історій мої цінності лише зміцніли”.

Ціную відповідальність за наслідки від кожного твого рішення. Важливо усвідомлювати, що від ваших необачних дій можуть постраждати інші люди. Коли помста заплющує очі та вимикає мозок, і людина керується якимись тваринними інстинктами — гарного результату не буде. Ми ж не орки. Ми маємо все пропускати через серце і голову. До чого це може призвести? Чого ми доб’ємося? Чи досягнемо мети, не зруйнувавши та не зачепивши життя іншої людини? Українці — це мудрість, а доросла людина — це відповідальність. Важливо дотримуватися законів, бо для таких проблем існують суди, правоохоронні органи. Можливо, ми й маємо до них багато запитань, однак це теж функція суспільства — змусити їх працювати та належно виконувати свої обов’язки.

“Цивілізоване суспільство полягає у системі цінностей, яка за основу має відповідальність, повагу, вміння та здатність критично мислити, аналізувати”.

Олексій Суханов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остання зустріч з мамою Кузьми: Олексій Суханов показав унікальні кадри, які не увійшли до фільму "Жінки Скрябіна"

Поділіться, що вразило найбільше у другому сезоні “Говорить вся країна”.

Запам’яталося те, що ми часто досі не можемо збагнути одне — зміни починаються  у голові кожного з нас. Чомусь досі на когось перекладаємо відповідальність, забуваючи запитувати себе. Через це виникають проблеми, і, на жаль, страждають діти. Достатньо того, що зараз ми переживаємо трагедію, а тут ще й певною мірою недолугість дорослих додає болю. Вважаю, що це неправильно.

“Закликаю почати зміни із себе і думати про власну відповідальність”.

Чим дивуватиме новий сезон “Говорить вся країна”?

Глядачі побачать нові вкрай цікаві та прикладні історії, які мають на меті допомогти всім нам запобігти небажаному розвитку подій. Кожна історія має повчальну функцію.

“Закликаю всіх вчитися не на своїх помилках, а на помилках наших героїв, оскільки вже є така нагода”.

Олексій Суханов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Суханов розповів про важливість токшоу "Говорить вся країна" та назвав улюблені зимові свята

2023 рік добігає завершення. Чим хорошим вам запам’ятався цей рік?

Для мене найкращою подією у цьому році стала робота. Це моє велике покликання. Якщо є улюблена справа — це велике щастя.

“Коли є не лише робота, а й усвідомлення того, що ти робиш щось корисне, то це подвійне задоволення”.

Що мрієте зробити в Новому році?

Звісно, хочу відсвяткувати перемогу. Бажаю, щоб більше людей були щасливими та залишалися зі своїми близькими. Мрію почати життя за мирних часів.

Дивіться "Говорить вся країна":

Не пропустіть нові епізоди токшоу "Говорить вся країна" з понеділка по четвер о 19:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі