Як проходив бій за Гостомельський аеропорт, та які конкретні дії зламали план ворога “Київ за три дні”: подробиці перших випусків токшоу "Хоробрі серця"

Хоробрі серця

Нові подробиці прем’єри військово-патріотичного токшоу "Хоробрі серця".

Поділитися:

Вже 15 березня о 20:30 телеканал “1+1 Україна” покаже національну прем'єру військово-патріотичного токшоу "Хоробрі серця", ведучими якого стали Валентина Хамайко та Ахтем Сеітаблаєв. Редакція сайту побувала на знімальному майданчику та дізналася, які саме історії та від кого почують глядачі. 

“Хоробрі серця” – це цикл історій про українців – військових та цивільних, які здійснили подвиги, захищаючи Україну від російської агресії, та своїми вчинками змінили хід історії. З перших вуст глядачі почують ексклюзивні деталі вирішальних битв та доленосних операцій, досі неопубліковані фото та відео, що збереглися в особистих архівах героїв.

“Коли в перших числах квітня вдалося вибити кацапів з Київської області, ми приїхали в Чорнобильську зону – закинуте селище Поліське. Я стояв на березі річки, де була підбита понтонна переправа й міст, а поруч у полі знаходилося кладовище російської техніки. Мій побратим, теж командир батальйону, Андрій Верхогляд запитав мене: “Командире, а коли перемога?”, а я відповів: “Знаєш, ми вже перемогли, лишилося тільки дізнатися, коли і якою ціною нам остаточно вдасться вибити ворога з нашої землі”, – розповів в ексклюзивному коментарі сайту 1+1 один з героїв проєкту Олександр Вдовиченко, більше детальне інтерв’ю з яким ви зможете прочитати вже скоро.

Хоробрі серця

У першому випуску від безпосередніх учасників подій глядачі дізнаються, як проходив бій за Гостомельський аеропорт, та які конкретні дії зламали план ворога “Київ за три дні”. Серед гостей студії:

  • Сергій Фалатюк, старший лейтенант, командир зенітно-ракетного взводу Нацгвардії України, який розвінчав міф про невразливість російського гелікоптера "Алігатор". Він розповість про свій перший день повномасштабної війни, перші ворожі гелікоптери у небі та дебютний постріл із переносного зенітного комплексу "Ігла";
  • полковник Олександр Вдовиченко, який на момент російського вторгнення очолював легендарну 72 окрему механізовану бригаду імені Чорних Запорожців, що боронила столицю. Він розкриє, якими діями вдалося вибити окупантів з околиць столиці, а також, з якими складнощами довелося зіштовхнутися під час боїв за Бучу, Ірпінь, Гостомель і Вишгородський район;
  • Анатолій Баргилевич, який у 2022 році був заступником командувача Сухопутних військ й очолював Командування територіальної оборони України, і тепер обіймає посаду начальника Генерального штабу ЗСУ. Спеціальний гість поділиться деталями оборони Київщини та Півночі України.

Хоробрі серця перший випуск

Хоробрі серця прем'єра

У другому випуску "Хоробрих сердець" йтиметься про перші бої за Харківщину та Харків. Зокрема свої історії розкриють:

  • Євгеній Громадський з позивним "Гром", капітан та командир роти 13-ї бригади Нацгвардії України, 
  • Володимир Тимошко, начальник Головного управління Національної поліції у Харківській області
  • Олег Синєгубов, начальник Харківської військової обладміністрації
  • Павло Федосенко, Герой України, командир 92-ї окремої штурмової бригади.
  • Віктор Кичук на позивний "Танчик", підприємець і партизан із селища Слатине.

Зйомки військово-патріотичного токшоу «Хоробрі серця» тривають. Дивіться прем’єру на телеканалі “1+1 Україна” вже 15 березня о 20:30 та не пропускайте нові випуски щоп’ятниці.

Хоробрі серця

Новини по темі