"Хоробрі серця": які герої завітають до військово-патріотичного токшоу

Хоробрі серця
Які герої завітають до токшоу "Хоробрі серця"

Гостросюжетні історії та ексклюзивні деталі доленосних битв: що покажуть у проєкті “Хоробрі серця”.

Поділитися:

Сьогодні, 15  березня, о 20:30 на телеканалі «1+1 Україна» відбудеться національна прем’єра військово-патріотичного токшоу «Хоробрі серця». Проєкт розповість про українців, які своїми подвигами змінили хід історії, захищаючи країну від російської агресії.

Ведучі Валентина Хамайко та Ахтем Сеітаблаєв розкажуть, чиї подвиги стоять за знаменитими кадрами битв та світлинами звільнених українських міст. Ми побували на зйомках проєкту та дізналися про героїв перших випусків. Гостями студії стануть командири різних родів військ, які безпосередньо брали участь у знакових подіях повномасштабної війни, рідні та близькі героїв, відомі волонтери та військовослужбовці.

Серед них – Володимир Логуш, командир 16-го батальйону 58-ї бригади, який отримав орден Богдана Хмельницького ІІ ступеня за оборону Чернігова та Києва, Григорій Маханьков з позивним «Афганець», який зі своїм підрозділом зупинив ворожий наступ на Чернігів і повністю зберіг особовий склад.

“У моєму батальйоні були лише добровольці, яких війна, на жаль, змусила змінити свою цивільну професію і стати на захист Батьківщини. Кожному з них я довіряв, це були надійні мотивовані хлопці. Є такий вислів: “з тобою можна йти в розвідку” — так можна було сказати про кожного. Саме це, на мою думку, дозволило нам зберегти в бою особовий склад і виконати бойове завдання”, – розповів Григорій в коментарі сайту 1+1.

Герої проєкту Хоробрі серця

До студії випуску про боротьбу за Херсонщину завітали Євген Пальченко та Дмитро Дозірчий, друзі та командири танкової роти 59 ОМПБр ЗСУ. Вони розкажуть, як одними з перших зустріли ворога на Херсонщині та вибили його з Антонівського мосту. 

Ще один герой – Дмитро Чавалах, старший лейтенант запасу ЗСУ, Герой України, розповість гостросюжетну історію власної евакуації з окупованого Херсона. Ексклюзивно для сайту 1+1 він прокоментував свій стан на той час:

“Спочатку відчував пригнічення. Згодом дії лікарів та допомога місцевого населення стали сигналом про те, що все буде добре, а рано чи пізно Херсон буде звільнене. Потужним стимулом було і те, що я спілкувався зі своїми хлопцями, які давали гідну відсіч окупантам”.

Хоробрі серця герої

Під час перегляду проєкту глядачі дізнаються ексклюзивні деталі вирішальних битв та доленосних операцій, побачать досі неопубліковані фото та відео з особистих архівів героїв, а також з перших вуст почують історії про те, як українці давали бій окупантам. 

Не пропустіть прем’єру військово-патріотичного токшоу «Хоробрі серця» 15 березня о 20:30 на телеканалі “1+1 Україна” та дивіться нові випуски щоп'ятниці.

Новини по темі