8 саундтреків, які стали візитівками фільмів «1+1»

Дивіться підбірку музичних композицій улюблених стрічок «1+1».

Поділитися:

Хороші фільми та серіали запам’ятовуються цікавим сюжетом, грою акторів та, звичайно, музичним супроводом. Успішно підібраний саундтрек ще протягом тривалого часу асоціюється у глядачів з їхніми улюбленими стрічками.

Пропонуємо пригадати пісні, які стали візитівками фільмів «1+1».

«ХОРОШИЙ ХЛОПЕЦЬ» – «Я не перестану»

Вже цієї весни на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра драматичного серіалу «Хороший хлопець».

Саундтреком серіалу «Хороший хлопець» стала нова композиція співачки і тренера «Голосу країни 7» Тіни Кароль – «Я не перестану». Мотив пісні можна почути вже в новому трейлері драми. А прем'єра самої пісні та вихід синглу відбудеться одночасно з прем'єрою серіалу на «1+1».

«СТОЛІТТЯ ЯКОВА» – «Не йди» 

Пісня культового українського гурту «Океан Ельзи» «Не йди» запам’яталася глядачам, як саундтрек до драми «Століття Якова».

Це історія кохання в умовах соціальної нерівності, втрат та війни. Історія українського народу через призму життя звичайного волинського селянина-довгожителя. Слова та музику пісні написав Святослав Вакарчук.

«СЛУГА НАРОДУ» – «Слуга народа»

Саундтрек для улюбленого комедійного серіалу про народного обранця написав популярний український виконавець Дмитро Шуров. Композитору вдалося створити пісню, яка б ідеально підходила до фільму й одночасно з цим була самостійною музичною композицією.

«РОЗЩЕПЛЕНІ НА АТОМИ» – «Vidlik»

До 30-ї річниці Чорнобильської трагедії телеканал 1+1 презентував документальний фільм «Розщеплені на атоми». В ньому прозвучали треки гурту ONUKA, що увійшли до міні-альбому VIDLIK.

«ХАЗЯЙКА» – «Сдаться ты всегда успеешь»

Емоційна пісня Тіни Кароль «Сдаться ты всегда успеешь» стала саундтреком серіалу «Хазяйка». Це 24-серійна драма виробництва 1+1 Production, яка розповідає про пошук себе і любов, яка перемагає всі перешкоди.

«ПАПАРАЦЦІ» – «На краю земли» 

Саундтреком до мелодрами «Папарацці» стала композиція «На краю земли», автором якої є український композитор і виконавець Влад Дарвін. На написання пісні його надихнула історія головних героїв серіалу.

У композиції «На краю землі» я в першу чергу хотів донести, що не дивлячись на цинічність і жорстокість цього світу, в житті кожної людини має бути місце для теплих почуттів. Варто їм тільки відкритися, не потрібно боятися бути вразливим.

«БІЖЕНКА» – «Я попливу по небу»

Учасник «Голосу країни 5» Андрій Лучанко, який на сліпих прослуховуваннях розвернув до себе всіх зіркових тренерів, став автором слів і музики до саундтреку серіалу «Біженка». Аранжування для саундтрека створив талановитий композитор і музичний продюсер проекту «Голос. Діти» Руслан Квінта.

«ЦЕНТРАЛЬНА ЛІКАРНЯ» – «Любовь тебя найдет»

Чуттєва композиція «Любовь тебя найдет», яку написав музичний продюсер «Голосу країни» Руслан Квінта, запам’яталася глядачам 1+1 як саундтрек до серіалу «Центральна лікарня».

Мелодрама розповідає історію відносин між людьми, спроби втекти від свого кохання, а потім зусилля, щоб його повернути.