Психолог пояснив, чому дівчата обирають поганих хлопців

Психолог розповів, чому жінки закохуються в поганих хлопців
1plus1.ua

Експерт розповів, чому дівчата закохуються в «поганих хлопців» та як побудувати міцні стосунки.

Поділитися:

Анна Кошмал розповіла про стосунки з містером Білорусь27 березня на телеканалі 1+1 стартував новий серіал «Хороший хлопець». В основі сюжету лежить історія Олега, який потрапляє до в'язниці, великодушно взявши на себе злочин своєї нареченої Насті.

Чому дівчата надають перевагу «поганим хлопцям», та як часто обирають «хороших» пояснив психолог і ведучий програми «Одруження наосліп 3» Єгор Тополов на сайті Ivona.

ЧОМУ ДІВЧАТА ОБИРАЮТЬ ПОГАНИХ ХЛОПЦІВ

1. Такий вибір жінок пов'язаний зі стосунками ще з дитинства.

Коли батьки не приділяють достатньо уваги дочці, не говорять їй, що вона найкрасивіша, забувають про її Дні народження, не звертають на неї увагу, а після розлучення взагалі перестають дзвонити, дівчинка може сильно постраждати від цього в дорослому житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад, як уберегти сімейне життя від конфліктів

Якщо юнак виявиться дуже уважним, тактовним і турботливим, така дівчина може бути нездатною сприймати його як чоловіка. В її очах він буде ганчіркою, слабаком і підкаблучником, - каже Єгор Тополов.

2. Деяким дівчатам подобаються «погані хлопці», є надзвичайна привабливість людей, які легко не піддаються нашому впливу.

Жінки помилково сприймають опір за мужність. Тому вони прагнуть чоловіка обіграти, закохати в себе і переробити. А кого не перевиховати, як поганого хлопця?, - зауважує психолог.

3. Експерт також впевнений, що більшість жінок обирають таких чоловіків через глибинне і часто неусвідомлене бажання бути не такою, як усі.

За словами психолога, всім людям властиве бажання бути кращим, ніж інші, привернути до себе увагу і виділитися з натовпу. Хтось це робить за допомогою своїх здібностей, талантів і ресурсів, але деякі, наприклад, намагаються виділитися за рахунок свого партнера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поради психолога: Як не втратити кохану людину через надмірний егоїзм

4. Якщо поруч з жінкою буде знаходитися сильний, яскравий, трохи агресивний і грубий чоловік, який своєю поведінкою, зовнішністю і якостями привертає до себе увагу, то він автоматично привертатиме увагу і до своєї супутниці.

Привернути до себе увагу поганою поведінкою легше, тим більше в молодості. Кидатися грошима і купити 101 троянду за гроші батьків, теж набагато легше, ніж щодня піклуватися про свою кохану, - зазначає Єгор Тополов.

Власні комплекси, невпевненість в своїх силах, низька самооцінка, відсутність досвіду, бажання виділитися - усе це штовхає жінок в обійми до поганих хлопців.

ЯК ІЗ ЦИМ БОРОТИСЯ

1. Працювати над собою

Потрібно ретельно аналізувати свою поведінку та розбиратися у вчинках. Це дозволить сформувати адекватну самооцінку.

2.  Розуміти глибину проблему

Варто чітко усвідомлювати, коли чоловік відкрито демонструє свої погані риси - це теж прояв невпевненості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 помилок, які руйнують стосунки

Сильна людина не буде ображати слабкого, адже вона і так не сумнівається в своїй силі, а багата не буде хизуватися своїми грошима, адже вона і так знає, що вони у неї є.

3. Шукати спільні захоплення та цінності.

Будь-які повноцінні стосунки будуються на спільних цілях, цінностях і взаємоповазі.

Нагадаємо, нещодавно психолог розповів, як розпізнати успішного чоловіка.