Найпривабливіші актори серіалів «1+1» (фото)

Дивіться, фото найпривабливіших акторів із улюблених серіалів каналу «1+1».

Поділитися:

Учасник «Голосу країни 7» знявся у новій драмі каналу «1+1»Знайти ідеального чоловічка у реальному житті – доволі непроста задача. Ми спостерігаємо, склеюємо докупи різні риси характеру, особливості зовнішності, але не можемо скласти повноцінний образ омріяного чоловіка. Герої, яких зіграли талановиті актори, допоможуть побачити зі сторони, яким повинен бути справжній чоловік.

КИРИЛО ДИЦЕВІЧ

«ХОРОШИЙ ХЛОПЕЦЬ»

Олег, роль якого виконує Кирило Дицевіч, що у 2014 році завоював титул «Містер Білорусь», – молодий перспективний нейрохірург. Він з самого дитинства закоханий у Настю. Пара мріє про спільне та щасливе майбутнє, але один нерозважливий крок Насті перекреслює усі плани. Заради Насті Олег готовий на все, навіть пожертвувати своєю свободою. Юнак сідає у тюрму замість Насті, та чи дочекається вона його? 

АХТЕМ СЕІТАБЛАЄВ 

«ЦЕНТРАЛЬНА ЛІКАРНЯ»

Рустам Агаларов, роль якого виконує Ахтем Сеітаблаєв, – рішучий, чуттєвий і загадковий хірург, який змушений був поїхати з Криму. 

Він не боїться відповідальності і в будь-яку хвилину готовий рятувати. Його поважає головний лікар, обожнюють пацієнти та ненавидять конкуренти. Благородне Рустамове серце належить тільки одній жінці – Маргариті, але помилки минулого збудували між ним і коханою високий мур.

ОЛЕКСАНДР ПОПОВ

«Я З ТОБОЮ»

Роман, якого зіграв Олександр Попов (ведучий програми «Сніданок. Вихідний»), ще у підлітковому віці разом з другом Олексієм закохалися в одну дівчину – Таню. Життя розвело їх по різних містах і країнах.

Перед Романом відкривалися великі перспективи: навчання в одному з лондонських університетів і престижна професія у майбутньому. Коли з'ясовується, що кохана дівчина тяжко хвора, два вірних лицаря, незважаючи на давній конфлікт і почуття суперництва, об'єднуються для її порятунку.

8 саундтреків, які стали візитівками фільмів «1+1»СЕРГІЙ РАДЧЕНКО

«ХАЗЯЙКА»

Олександр, роль якого виконав Сергій Радченко, – молодий і успішний столичний підприємець. Після смерті батька Олександр бере на себе велику відповідальність – керувати роботою шахти.

Саме тут він знайомиться з молодою 25-річною дівчиною Наташею Суворовою. Їм доведеться пройти величезні випробування, щоб бути разом.

5 неймовірних вчинків заради кохання в серіалах «1+1»РОМАН ЛУЦЬКИЙ

«СТОЛІТТЯ ЯКОВА»

Яків Мех, якого зіграв Роман Луцький, ще з дитинства Яків був закоханий в Уляну. Незважаючи на взаємність почуттів, батьки видали її заміж за хлопця із заможної родини. Не в силах змінити що-небудь, Яків їде з села.

Він вступає до Війська Польського та зустрічає польську шляхтянку Зосю. Він пережив війну, полон, втрату близьких, але зумів збергети людяність і здатність кохати. 

Ось такі вони справжні чоловіки, які заради коханих жінок, ладні здійснити справжній вчинок, ба навіть подвиг.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали про 5 неймовірних вчинків заради кохання в серіалах «1+1».

Дивіться серіал «Хороший хлопець» скоро на 1+1!