Інспектор. Міста: мер Заліщиків стала таємним агентом проекту

Інспектор. Міста: мер Заліщиків стала таємним агентом проекту
1plus1.ua

Що виявить Інспектор у маленькому туристичному містечку, дивіться вже сьогодні.

Поділитися:

Сьогодні о 21:45 глядачі 1+1 побачать новий випуск «Інспектор. Міста», в якому Володимир Остапчук перевірить Заліщики, що на Тернопільщині. Тутешній клімат порівнюють із середземноморським. Колись місто було розкішним європейським курортом, але в 40-х роках минулого століття все знищила велика повінь.

Інспектор вирішив дізнатись, чи достатньо у Заліщиках ресурсів, аби відновити світову славу й приймати іноземних туристів. У місті вражаючі краєвиди й дивовижної краси Джуринський водоспад. Але все це може безслідно зникнути, якщо тут збудують гідроелектростанцію. Робота ГЕС призведе до замулення Дністра, тобто його смерті. Мер міста публічно говорить про своє негативне ставлення до цієї ідеї, але ведучий вирішив перевірити її чесність.

Адміністратор проекту Андрій домовився про зустріч із мером Аллою, назвавшись представником «Гідроенерго». Він запропонував жінці певну суму грошей, за яку вона має продати свою згоду на будівництво ГЕС, а потім спробував залякати. Але обидві спроби виявилися марними. Мер не тільки гідно пройшла перевірку від «Інспектор. Міста», а й примудрилась непомітно сфотографувати адміністратора, аби подати скаргу до поліції й розмістити фото злочинця в соцмережах.  Окрім цього, Алла на власні очі побачила стан медицини в Заліщиках. Дещо змінивши свій образ, вона стала таємним агентом «Інспектор. Міста» і вирушила перевіряти міську лікарню. Що виявить мер у медичному закладі та які висновки зробить, дивіться вже сьогодні на 1+1

Потенціал міста залежить не тільки від природних ресурсів. На високому рівні мають бути сфери харчування й послуг, безпека населеного пункту, а також освіта. Тому інспектор перевірив у Заліщиках готельно-розважальний комплекс, дитячий садок, ресторан і загубив гаманець. Результати інспекцій дивіться 27 листопада о 21:45 на «1+1».