Стала відома дата прем'єри другого сезону Інспектор. Міста

Дізнавайтеся, яке місто першим пройшло перевірку інспектора Володимира Остапчука.

Поділитися:

23 січня о 22.00 на телеканалі 1+1 стартує проект Інспектор. Міста з Володимиром Остапчуком, перший сезон якого викликав значний резонанс серед представників ЗМІ та громадськості, а також посприяв позитивним змінам у містах України. Так, в проінспектованому в першому сезоні Бердянську міська влада відремонтувала школу, в Хусті - пологовий будинок, у Полтаві - аварійний житловий будинок, а в безлічі інших міст покращилися санітарні умови на підприємствах і в магазинах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук про Інспектор. Міста: «Хочемо показати, наскільки українці – талановита і сильна нація»

У другому сезоні проводити інспекції буде ведучий Євробачення-2017 Володимир Остапчук. Першим містом, до якого він завітав із перевірками, став Ужгород. Які викриття зробить Володимир Остапчук, хто стане гордістю та ганьбою міста - дивіться вже наступного вівторка на 1+1.

Новий інспектор поділився, який досвід іноземних міст хотів би застосувати в Україні:

«Один з моментів, які мені шалено подобаються в Канаді і які я хотів би бачити в нашій країні, це наявність велодоріжок і просторів для заняття спортом. У Європі та Канаді це цілий рух, а у нас мені не вистачає таких речей. Я бігаю раз у 2-3 дні, а в проекті кожне місто перевіряв на предмет зручності для пішохода».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук розповів, яка інспекція у новому сезоні вразила його найбільше

Володимир також зазначив, що одним із найскладніших завдань під час зйомок було переконати людей відповідально ставитися до своєї роботи, тому що зміни в країні починаються з кожного її жителя:

«Я терпіти не можу хамства, грубості і дуже погано ставлюся до недбалості. Для мене психологічно було дуже складно зрозуміти людей, які так ставляться до своєї роботи, не розуміють всієї важливості того, що роблять, ставляться безвідповідально до важливих речей. Я намагався переконати їх думати по-іншому, змінити погляди. Наприклад, я сортую сміття вже 10 років, завжди їжджу за правилами, плачу за парковку в онлайн-режимі, плачу податки, тому що вважаю, що так ми зробимо життя кращим».

Крім того, ведучий поділився цікавими особистими подробицями і розповів, як реагує його 4-річна дочка, побачивши батька по телевізору:

«Цікаво, але моя дочка до недавнього часу думала, що всі люди працюють «у телевізорі», тому що всі наші знайомі якимось чином пов'язані з ТБ. Вона вирішила, що цим і зайняті всі люди на планеті. Побачивши мене по ТБ, вона реагує абсолютно нормально, без особливих емоцій».

Зазначимо, що загалом ведучий перевірить шість міст України за шістьма критеріями: харчування, освіта, безпека, еліта і сфера послуг. В ефірі 1+1 покажуть інспекції Миколаєва, Ужгорода, Чернігова, Тернополя, Ірпеня та містечка Долина Івано-Франківської області.

У новому сезоні ведучий буде давати завдання мерам міст, а деякі співробітники, чия робота не зовсім відповідає найвищим стандартам якості, отримають шанс виправитися.