Володимир Остапчук проінспектував Вінницю разом з «мером» Віктором Бронюком

Інспектор. Міста 2 сезон  випуск дивитись онлайн
1plus1.ua

Не пропустіть останній випуск Інспектора. Міста у цьому сезоні.

Поділитися:

Сьогодні о 21:45 глядачі 1+1 побачать завершальний випуск другого сезону Інспектор. Міста з Володимиром Остапчуком. Ведучий перевірить Вінницю, місто, яке за результатами всеукраїнського муніципального опитування чотири роки поспіль визнавали найкомфортнішим для життя.

Володимир Остапчук проінспектує особливий дитячий садок, центральний ринок, готель, один із найкращих ресторанів міста та якість медицини у приватній лікарні.

Увагу інспектора неабияк привернув дитячий садок Амадея, на сайті якого вказано, що це — ніби поєднання Оксфорда і Хілтона. Ведучий впевнено вирушив до цього унікального закладу. «Ви розумієте, що зараз може постраждати ваша техніка?», — такими «привітними» словами зустріли команду інспектора у дитячому садочку. Адміністрація закладу застосувала до ведучого фізичну силу й відмовилась пускати всередину будівлі. Але найбільше команду проекту шокувала місцева поліція. Правоохоронці не підтвердили право журналістів на вільну зйомку і закрили очі на грубе поводження адміністратора закладу з Володимиром Остапчуком. Утім, таємні агенти Інспектор. Міста таки потрапили до дитячого садочку й усе там перевірили. Що приховує Вінницький Оксфорд-Хілтон, дивіться вже сьогодні о 21:45 на 1+1.

Обговорити результати інспекції міста Володимир мав із мером Вінниці. Але в кабінеті очільника міста його чекав лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк. Виявилось, що мер поїхав на міжнародну конференцію, а Бронюк обіймає певну посаду у Вінницькій міській раді. Оговтавшись від неочікуваного відкриття, Володимир Остапчук розповів співаку про всі недоліки й переваги міста. Які рішення ухвалить замість мера Віктор Бронюк, дивіться 18-го грудня о 21:45 у новому випуску «Інспектор. Міста» на «1+1».