5 пристрасних фільмів, які розбурхають твою уяву

5 пристрасних фільмів, які розбурхають твою уяву | Кіно | 1+1
Фото: Кадр з фільму «50 відтінків сірого»

Готові до романтичного вечора лише удвох?

Поділитися:

Осінь не дарма називають однією з найромантичніших пір року. Її золоті парки наповнені солодкими поцілунками сотень закоханих пар, а прохолодний вітер змушує заховатися в обійми коханої людини ще дужче…

Натхненні міською романтикою, ми підготували для тебе нову кінодобірку про кохання, від якого зносить дах. Залишилось лише заварити ароматний чай GREENFIELD Wildberry Rooibos – смачну новинку для найпристрасніших гурманів. Червоне тріо ройбушу, суниці та журавлини перенесе у світ спокуси та здійснення найпотаємніших бажань.

На додаток, нагадуємо про наш цікавий тест. Пройшовши його, дізнаєшся, який фільм зробить твій день особливим. Маєш також нагоду виграти квитки у кіно і переглянути захопливі фільмі, які зараз у прокаті. 

«50 відтінків сірого»

Вихід: 2015

Хто у ролях? Джеймі Дорнан, Дакота Джонсон.

Який сюжет? Ця кінострічка не на жарт розбурхує кров. Після виходу довгоочікуваної драми у прокат головний герой – загадковий мультимільйонер Крістіан Грей – швидко став секс-символом та мрією кожної із нас. Однак його увага дісталася юній студентці Анастейші Стіл. Замість найкращої подруги дівчина поїхала на інтерв’ю з Греєм і вкрала серце багатія. Усе склалося не так казково, як здавалося на перший погляд. Згодом Анастейша дізнається про таємні сексуальні фантазії Крістіана і бере участь у їх втіленні.

«Хлоя»

Вихід: 2009

Хто у ролях? Аманда Сейфрід, Джуліанна Мур, Ліам Нісон.  

Що за сюжет? Здається, гінеколог Кетрін та її чоловік, професор коледжу Девід живуть спокійним сімейним життям. Проте коли Девід запізнюється на літак і пропускає сімейне свято з нагоди свого дня народження, усе змінюється. Кетрін знаходить у мобільному телефоні чоловіка його фото в обіймах студентки і починає підозрювати коханого у зраді. 

«Читач»

Вихід: 2008

Хто у ролях? Кейт Вінслет, Давид Кросс, Рейф Файнс.

Що за сюжет? Екранізація роману-бестселера Бернхарда Шлінка висвітлює історію кохання 15-річного Міхаеля, обраницею якого стала старша на 11 років Ханна. У його очах вона неймовірно прекрасна. Піддавшись почуттям, жінка відповідає хлопцю взаємністю. Вони зустрічаються таємно, та одного дня Ханна безслідно зникає з його життя. Героїня повернеться через вісім років за зовсім інших обставин…

«Основний інстинкт»

Вихід: 1992

Хто у ролях? Шерон Стоун, Майкл Дуглас.

Що за сюжет? Це справжня класика еротичного кіно та один із найвідоміших фільмів режисера Пола Верховена. За сюжетом, колишнього рок-зірку Джонні Боз знайшли мертвим у власному ліжку. За справу береться Нік Каррен, а головною підозрілою стає коханка Джонні. Вона письменниця, і точно таке ж вбивство описане в одній із її книг.

«Дев’ять із половиною тижнів»

Вихід: 1986

Хто у ролях? Міккі Рурк, Кім Бейсінгер.

Що за сюжет? Улюблена еротична мелодрама мільйонів описує історію тривалих стосунків між інвестором з Волл-стріт Джоном Греєм та розлученою працівницею картинної галереї Елізабет МакГроу, які зустрілися одного разу в Нью-Йорку. Ми ніколи не забудемо епізоди, де Джон проводить льодом по тілу Елізабет, спокушаючи її своїм поглядом, або ж коли, закривши її очі, годує кохану різними видами солодощів.

Більше цікавих кінодобірок читай на нашому сайті: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5.