Гра, яка стала світовим феноменом: коли вийде новий масштабний проєкт Клуб 1% від телеканалу 1+1 Україна

КЛУБ 1%
Дивитися
Клуб 1%: де і коли дивитись новий масштабний проєкт від телеканалу 1+1 Україна
1+1 Україна

Клуб 1%: де і коли дивитись новий масштабний проєкт від телеканалу 1+1 Україна

Поділитися:

22 вересня на телеканалі 1+1 Україна відбудеться прем'єра нового масштабного проєкту Клуб 1%, метою якого є розкрити надможливості людського мозку.

Ця нетривіальна гра, де інтелект вимірюється не стільки знаннями в певних галузях, скільки розвитком когнітивних функцій, за невеликий час стала світовим феноменом. Великий високотехнологічний павільйон, 1200 учасників з різних куточків України і найцікавіші питання на визначення рівня кмітливості — це те, що очікує телеглядачів каналу 1+1 Україна цієї осені.

Ведучим проєкту став Тімур Мірошниченко – незмінний коментатор міжнародного конкурсу Євробачення та постійний ведучий телеканалу 1+1 Україна. Раніше в інтерв'ю сайту 1plus1 він поділився подробицями проєкту, а також пофантазував, на що міг би витратити виграш, якби сам став учасником Клубу 1%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Особливим його роблять наші люди»: ведучий проєкту про кмітливість Клуб 1% Тімур Мірошниченко - про перші враження від зйомок, учасників та інтелект українців

Нагадаємо, за правилами проєкту, в кожній програмі учасники відповідають на питання різної складності, змагаючись з іншими у логічному мисленні, вербальних здібностях, просторовій увазі, швидкості реакції. Учасник, який пройде всі етапи та дасть відповідь на заключне питання, на яке може відповісти тільки 1% населення України, перемагає та отримує грошову винагороду, яку зможе витратити на реалізацію мрії. А також заслужено може похвалитися тим, що він кмітливіший за 99% інших українців.

Відзначимо, що, переглядаючи проєкт на MEGOGO, можна буде підключитися до інтерактивної версії гри. Перевіряйте свою кмітливість одночасно з учасниками студії та отримайте можливість виграти пізнавальні подарунки: передплату на MEGOGO або авторський курс від Медіашколи 1+1.

Не пропустіть прем'єру нового масштабного проєкту Клуб 1% з 22 вересня о 21:00!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Високотехнологічний павільйон та 1200 учасників з різних куточків України: стартували зйомки нового масштабного проєкту Клуб 1% від телеканалу 1+1 Україна

Новини по темі