Фото-загадка: яке зображення з визначною пам'яткою несправжнє

КЛУБ 1%
Дивитися
Фото-загадка: яке зображення з всесвітньо відомою пам'яткою несправжнє

Перевірте себе: визначте, яке фото зі всесвітньо відомою пам'яткою несправжнє.

Поділитися:

Телеканал "1+1 Україна" продовжує працювати над новим проєктом за британським форматом "THE 1% CLUB", який прагне розкрити надможливості людського мозку. Це нетривіальна гра, яка вимірює інтелект не сухими знаннями, а тим, наскільки людина кмітлива, швидка, уважна та здатна нестандартно поглянути на світ навколо. В Україні проєкт отримає назву "Клуб 1%".

А спеціально для тих, хто хоче перевірити себе вже зараз, пропонуємо пройти захопливий тест. Подивіться уважно на зображення та спробуйте вгадати, яке фото з визначною пам'яткою несправжнє.

 

Правильна відповідь: картинка 3

Слідкуйте за новими тестами щотижнями у промороликах проєкту "Клуб 1%". Дізнатися правильну відповідь можна на сайті 1+1 та у ранковому проєкті "Сніданок з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Нагадаємо, кастинг у новий проєкт “Клуб 1%” триває. Ми шукаємо 1200 українців, які готові перевірити себе на кмітливість. Усі герої знаходяться в однакових умовах: вік, стать, професія, знання, які учасники отримали у школі або університеті, не стануть перевагою. Важливо, аби героям було більше 18 років на момент подачі заявки

 

 

Новини по темі