1+1 розкрив дату прем’єри турецького серіалу Кохання Мер'єм

Не пропустіть прем’єру нового турецького серіалу.

Поділитися:

У понеділок, 23 квітня, о 17:10 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового турецького серіалу Кохання Мер'єм, за сюжетом якого проста дівчина Мер'єм та перспективний прокурор Октай збираються одружитися, але чоловік збиває на смерть вагітну жінку та просить кохану взяти відповідальність на себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний герой Кохання Мер'єм повторив долю свого персонажа

Цікаво, що один з акторів серіалу Фуркан Андич, який виконав роль чоловіка загиблої, навчався у Київському політехнічному інституті. Закінчивши стамбульську школу, хлопець вирішив продовжити навчання за кордоном і переїхав до Києва. Спершу Фуркан вивчав мову на курсах Київського політехнічного інституту, а згодом навчався на факультеті економіки.

«За час мого навчання у Києві я полюбив українців, адже це дуже щирі та відкриті люди. Окремої уваги заслуговує їхня кухня – смачнішу їжу я куштував тільки вдома. Зізнаюсь, що я навіть скучив», - сказав турецький актор в одному з інтерв’ю.

Окрім цього, після прем’єри Кохання Мер'єм у Туреччині Фуркану приписували роман з головною героїнею серіалу Айчою Айшин Туран. Проте, актор ці чутки не коментує.

Наразі Фуркан відпочиває у Дубаї та хизується ідеальним торсом:

 

A post shared by Furkan Andiç (@furkandic8) on

Нагадаємо, за сюжетом проста дівчина Мер'єм (Айча Айшин Туран) та перспективний прокурор Октай (Джемаль Токташ) збираються одружитися, але непередбачувані обставини змінюють плани молодих: Октай збиває на смерть вагітну жінку та тікає з місця злочину. В свою чергу, Мер'єм бере на себе відповідальність за аварію та сідає у в'язницю, щоб зберегти блискучу кар’єру коханого. Після звільнення наївну дівчину переслідує «тавро» вбивці. Більше того, за смерть дружини та своєї дитини хоче помститися чоловік загиблої Саваш.

Головні ролі виконали Джемаль Токташ, Айча Айшин Туран, Фуркан Андич, Серенай Акташ, Ачелья Топалоглу, Тюрко Тюран.