Головний герой Кохання Мер'єм повторив долю свого персонажа

Дізнайтеся більше про відомого турецького актора Джемаля Токташа.

Поділитися:

Зірка серіалу Кохання Мер’єм Джемаль Токташ, який виконав роль коханого головної героїні Мер’єм, молодого юриста Октая, мав непросте дитинство, пережив багато складних життєвих ситуацій та все ж досягнув омріяного успіху. Напередодні прем’єри нового турецького серіалу Кохання Мер’єм на 1+1 ми підготували для вас добірку із найцікавіших фактів про життя та творчість турецького актора. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головній героїні Кохання Мер'єм розбив серце відомий турецький актор

1. Джемаль Токташ пережив важке дитинство. 35-річний Джемаль Токташ народився у рибацькому районі Стамбулу Картал. Його сім’я була неблагополучною. За словами зірки, місто стало для нього замість вчителя, а вулиця - шкільною лавою. Замість математики та граматики Джемаль Токташ вивчав схеми боротьби зі світом зла і правила виживання в неблагополучному середовищі.

2. Труднощі у дитинстві допомогли Джемалю досягти своєї мети. Місце народження показало майбутньому актору сувору правду життя, навчило виживати та боротись з несправедливістю. Актор стверджує, що саме це місце допомогло йому правдоподібно втілювати свої ролі на екрані. 

3. Джемаль Токташ одружений і має сина. Турецький актор має дружину Нергіс Озтурк і 3-х річного сина. В одному з інтерв’ю актор розповів, що обожнює проводити час з сином і вважає, що в першу чергу він батько, а вже потім актор. У вільний час актор полюбляє читати та дивитися цікаві фільми. 

4. Джемаль має власний ресторан. Актор відкрив заклад під назвою «Taşra Kabare». Джемаль зізнається, що вони з дружиною давно мріяли про таке особливе затишне місце. Актор рідко вільний від роботи, але якщо таке трапляється, то проводить багато часу в ресторані і репетирує там нові ролі. 

5. Джемаль Токташ має спільне зі своїм персонажем Октаєм. Актор стверджує, що дякуючи ролям, змінюються його переконання щодо інших людей, але рідко щодо себе самого. Актор радить своєму герою Октаю цінувати кохання більше, ніж роботу. «Октай ріс в поганих умовах, але на зло своїй долі він вивчився і став прокурором. Однак так як він ріс в обмеженнях, то став скупою та амбітною людиною. Він поставив перед собою ціль - побудувати кар’єру і пожертвує будь-чим заради цього. Він справді кохає Мер’єм. Однак цього виявиться недостатньо», - розповідає про свого персонажа Джемаль.

«Коли ми виконуємо роль людини, схожої на нас, ми розуміємо причини його вчинків», - стверджує актор. 

Джемаль, як і Октай, прожив дитинство у важких умовах, однак на відміну від свого персонажа, який не зміг впустити в життя справжнє кохання, щасливий батько та чоловік і не дозволяє ролям впливати на своє особисте життя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 покаже новий турецький серіал Кохання Мер'єм