Зірка серіалу Кохання Мер’єм навчався у Києві

Дізнайтеся більше про турецького красеня Фуркана Андича.

Поділитися:

Зовсім скоро глядачі 1+1 побачать новий турецький серіал Кохання Мер’єм. За сюжетом дівчина Мер’єм закохана і подумки готується до весілля зі своїм хлопцем Октаєм. Її коханий мріє про кар’єру прокурора, але всі мрії розбиваються вщент, коли хлопець збиває на дорозі жінку. Мер'єм бере провину на себе і сідає за ґрати замість коханого. Навіть після звільнення дівчину переслідує «тавро» вбивці. За смерть дружини помститися Мер'єм прагне чоловік померлої Саваш. Роль Саваша зіграв відомий турецький актор Фуркан Андич. Напередодні прем’єри ми відібрали для вас цікаві факти з біографії та відкрили секрети особистого життя актора. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний герой Кохання Мер'єм повторив долю свого персонажа

1. Фуркан навчався у Київському політехнічному інституті. 28-річний Фуркан Андич народився у Стамбулі в сім’ї фінансового директора. Його тато часто бував за кордоном, тому вихованням хлопчика займалася мама. Фуркан має ще двох братів. Закінчивши стамбульську школу, хлопець вирішив продовжити навчання за кордоном і переїхав до Києва. Спершу Фуркан вивчав мову на курсах Київського політехнічного інституту, а згодом навчався на факультеті економіки. 

2. Творчу кар’єру Фуркан розпочав з модельного бізнесу. Після повернення в рідну Туреччину Фуркан мріяв про велику роль у театрі, проте його друг порадив йому розпочати із модельного бізнесу. Дякуючи своїй вроді, хлопець отримав роль у рекламному ролику. Згодом Фуркана почали запрошувати грати в турецьких серіалах. 

3. 11 років життя Фуркан професійно займався баскетболом. Підтримувати тіло у прекрасній фізичній формі актору допомагають заняття спортом. Активні зйомки у кіно не дозволяють актору займатися улюбленим баскетболом регулярно, однак Фуркан не збирається забувати про своє хобі. Крім того, хлопець захоплюється тайським боксом та серфінгом. 

4. Фуркан обожнює готувати. Під час зйомок одного із турецьких серіалів Фуркан захопився кулінарією і почав відвідувати спеціальні курси. Тепер хлопець із задоволенням готує вдома. 

5. Фуркану Андичу приписують роман з героїнею серіалу Кохання Мер’єм. Після виходу у світ нового турецького серіалу Кохання Мер’єм шанувальники актора одразу ж почали обговорювати роман між Фурканом та Айчою. Турецькі ЗМІ стверджують, що одного разу пара з’явилася разом на прем’єрі нового фільму з Фурканом в головній ролі. Однак більшість глядачів впевнені, що це лише піар-хід продюсерів. 

Фуркан вважає себе емоційним чоловіком і ненавидить ревнощі. Відомо, що актор підкорив чимало жіночих сердець, але ніколи не давав обраницям другого шансу. Нині актор неодружений та не має дітей. Нещодавно Фуркан Андич перестав ховатись від камер і нарешті показав світу свою нову дівчину. Нею стала турецька акторка Ділан Чічек Деніз. Закоханих бачили на заході захисту тварин, фотографи навіть зафіксували їх поцілунок, а згодом пара й сама зізналась про свій роман. 

 

A post shared by Dilan Çiçek Deniz (@dilandeniz) on

 

 

A post shared by Dilan Çiçek Deniz (@dilandeniz) on

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головній героїні Кохання Мер'єм розбив серце відомий турецький актор