Кондитерські тренди 2018 року

Десертні новинки, якими залюбки ласуватиме кожен із нас.

Поділитися:

Щороку кондитерське мистецтво вражає смачними новинками. Нові текстури, оригінальні смаки, приголомшуючі мікси...Чим дивуватимуть кондитерські тренди цьогоріч - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 найдорожчих десертів світу

РОЖЕВИЙ ШОКОЛАД

Новий вид шоколаду - рожевий Рубі - вперше за останніх 80 років представив швейцарський виробник шоколаду Barry Callebaut. Цей четвертий вид шоколаду, після чорного, молочного та білого, з'явився на світ минулої осені. У новинки легкий фруктово-ягідний присмак. Насичений рожевий колір шоколаду надає червоний вид какао-бобів. 

 @barrycallebautshokolad

МОЛЕКУЛЯРНА ГАСТРОНОМІЯ

У 2018 році все більше популярності набиратиме молекулярна гастрономія. Звичні продукти харчування наберуть нову форму та смак. Так, арахісове масло перетвориться на пудру, а кокос - на гель. 

@chefsacademycom

ДІЄТИЧНІ ДЕСЕРТИ

Мода на здорове харчування диктує нові правила, тож на зміну звичним висококалорійним десертам прийде легке суфле, свіжі фрукти, сорбет. Кондитери вигадують все більше вегетеріанських, безглютенових, безвуглеводних десертів, які не нашкодять фігурі та вашому здоров'ю.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тірамісу: Історія одного десерту

@kitchenbyjacob

ДЗЕРКАЛЬНА ГЛАЗУР

Десерти, вкриті тонкою та блискучою дзеркальною глазур'ю, залишатимуться у тренді 2018-го. Геометричні десерти зі смачною глазур'ю, що стали сенсацією кондитерського світу, випікає український кондитер Динара Касько. Відомо, що спершу Динара друкує кондитерські форми на 3D-принтері, потім виготовляє силіконові форми десерту і тільки тоді починає готувати. 

@dinarakasko

СОЛОНІ ДЕСЕРТИ

Оскільки цукор приносить більше шкоди, ніж корисні нашому організму, світові кондитери скоротили його кількість до мінімуму, створюючи рецепти нових десертів. У 2018-ому з'явився новий тренд - солоні десерти. Солона карамель, макарони з сиром дорблю, морозиво з горгонзолою, чізкейк з камамбером та полуниця з авокадо - розмаїття ексклюзивних смаків вражає!

facebook.com/umkaic

Нагадуємо, що 1+1 продовжує роботу над новим проектом Король десертів. У реаліті  талановиті кондитери проходитимуть випробування, змагаючись у створенні видовищних кондитерських виробів та доводячи свій талант та майстерність. Ведучим проекту Король десертів стане Володимир Остапчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Семіфредо: Рецепт вишуканого літнього десерту з Італії