«Король десертів» на 1+1: хто стане найкращим кондитером країни?

Кастинг відбувся і тепер щосереди о 21:30 на телеканалі «1+1» учасники проекту «Король десертів» вступатимуть у «солодку» битву, вражаючи Україну фантастичними десертами.

Поділитися:

У першому випуску реаліті-шоу глядачі побачили кастинг, який проходили кондитери. Судді оцінювали смак, форму й естетику подачі страв. Учасники кастингу здивували розмірами десертів, ризикованими поєднаннями смаків і шокуючим дизайном солодких виробів.

В результаті можливість позмагатись за звання «короля десертів» отримали 8 кондитерів.

Найбільше судді змусили хвилюватись кондитера-самоучку Рузанну Щербину, яка вже понад 5 років готує десерти на замовлення. Улюблений персонаж дівчини – єдиноріг, і саме торти з цими міфічними істотами є її кондитерською візитівкою.

На кастинг харків’янка приготувала торт-єдиноріг, який ще й виявився кольоровим усередині.

«Торт гарний, дівчина весела. Я вважаю, що такі учасники нам потрібні», — без вагань вирішив Кирило Сміян.

А от Тетяна Вербицька не змогла змиритись із присутністю всіх кольорів веселки на десерті дівчини й дала негативну відповідь. Останнє слово лишалось за Стефаном Вайттинаданом, який попросив додатковий час, аби обдумати своє рішення. Дівчина залишилась до кінця кастингу, з хвилюванням чекаючи вердикту журі, і врешті почула омріяне «так» від суддів і стала учасницею проекту «Король десертів».

Рузанна Щербина завітала до студії «Сніданку з 1+1», де приготувала кокосові цукерки й поділилась хвилюваннями, які переповнювали її під час кастингу й перегляду першого випуску реаліті «Король десертів».

Ще однією щасливою учасницею проекту стала вінничанка Наталія Микуліч. Свій перший грандіозний торт вона зробила рік тому на день народження маленького племінника і з того часу вирішила стати кондитером. На кастингу Наталія вразила суддів триярусним тортом у вигляді каруселі з кониками, золотими візерунками, ніжними трояндовими прикрасами та підсвіченим куполом. Дівчина отримала 2 «так» і «ласкаво просимо» ідеальною українською від парижанина Стефана.

Ігор Андріяш із Дніпра продав автомобіль, щоб купити дороге професійне обладнання та виготовляти авторські цукерки «Вулкан» на своїй домашній кухні. Усе необхідне для начинок — від горіхів до лаванди — вправний господар вирощує сам. На проект Ігор прийшов для того, щоби здійснити мрію і перетворити свою шоколадну пристрасть на бізнес, а суддям на кастингу презентував свої цукерки у фірмовій коробці.

«Тут горіхова начинка! Мені смакує. І зверніть увагу, який тонкий прошарок кольорової шоколадної оболонки», — захоплено прокоментував Стефан Вайттинадан.

Дарма Ігор Андріяш хвилювався, адже судді одноголосно сказали йому «так».

Одесит Руслан Вичеров — шоколатьє з 20-річним досвідом. Він може створити із шоколаду все: і вишуканий жіночий клатч, і розкішну яхту, і навіть фонтан. Суддям проекту Руслан приготував десерт у вигляді серця і янгола з ключиком. Кирила Сміяна шоколадний витвір не вразив, а от від Тетяни Вербицької й Стефана Вайттинадана одесит отримав схвальні відповіді. 

Двометровий красень Олег Чередниченко — політолог за фахом і кондитер за покликанням. Десерти почав готувати для свого маленького сина, а згодом безневинне хобі переросло у справжню пристрасть до кондитерства. На кастинг Олег приготував власну версію відомого всім торту «Наполеон». Судді вагались, критикували, але все ж вирішили взяти кондитера на проект.

Уже наступної середи 8 учасників продовжать боротьбу за звання найкращого кондитера країни. Їх чекають складні випробування й незвичні замовлення зіркових гостів, серед яких будуть ведучі «Сніданку з 1+1» й актори серіалу «Школа».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 76-річна учасниця проекту Король десертів розповіла про улюблені страви Терешкової та Кравчука

Дивіться реаліті «Король десертів» щосереди о 21:30 на телеканалі «1+1».

Також проект можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої у будь-який час.